Vil I have samlet jeres telefoni løsning?

Gør livet let for dig selv og din virksomhed og lad Uni-tel skræddersy en samlet telefoni løsning, der samler jeres telefon-kommunikation under én fane. Det giver både ro i sindet og ro i økonomien at samle jeres teleløsninger hos Uni-tel.

Lad os samle dine telefonløsninger

Lad os samle dine telefonløsninger

Mange virksomheder har flere forskellige udbydere på deres telefoni i stedet for én samlet løsning. Måske har I en telefoni-udbyder til jeres fastnettelefon, mens en anden udbyder håndterer mobilabonnementer, samt en helt tredje leverer jeres anlæg til omstilling. Med en samlet teleløsning fra Uni-tel kan I på én gang nyde godt af lave priser på telefoni og Danmarks bedste platform til håndtering af telekommunikation til erhverv.

IP-telefoni er klar tale og stabil forbindelse

IP-telefoni er klar tale og stabil forbindelse

Hos Uni-tel tilbyder vi IP-telefoni til erhverv, der giver tydeligt signal og mulighed for at håndtere mange opkald på samme tid. Den perfekte telefoniløsning for erhverv. I modsætning til en normal fastnettelefon bruger IP-telefoni internettet til opkald. Det gør det billigere at ringe, også ved opkald til udlandet. Læs mere om IP-telefoni på siden her.

One-Connect - fremtidens erhvervstelefoni

One-Connect - fremtidens erhvervstelefoni

Hos Uni-tel er vi enormt stolte over at have udviklet Danmarks mest avancerede platform for virksomheder til håndtering af telefoni, One-Connect.
One-Connect er en effektiv og intelligent IT-løsning til erhverv, der samarbejder med virksomhedens øvrige systemer. Platformen giver mulighed for at administrere alle din virksomheds opkald let og overskueligt. Det er mere end bare en viderestillingsløsning til viderestilling og omstilling af opkald. Hver medarbejder kan downloade platformen både i app-format eller tilgås på internettet, hvor den er let at tilpasse den enkelte medarbejders behov.

Hvis kundeservice, mobilitet og effektivitet er vigtigt for jer

– så er One-Connect den rette løsning

One-Connect er en super fleksibel platform, som vi skræddersyr præcist til jeres ønsker og behov. Med One-Connect kan I fx integrere hovedkontor, ­filialer og hjemmearbejdspladser under ét. I kan samle al telefoni og supplere med funktioner, der styrker synergien:

Omstilling

Køer

Telefonsvarer

Profiler

Gratis interne kald

Velkomsthilsen

Ét nummer - mange muligheder

og meget meget mere...

Løsningen skræddersys til jeres behov og har fuld integration til f.eks. kundedatabaser, brancheløsninger og økonomisystemer.

Læs mere >>

Vi styrker vores kunders forretning ved at få IT og telefoni til at gå op i en højere enhed

Kodeordene er en kombination af forretningsforståelse, teknisk udvikling og sikkerhed.

Vil du høre mere?

15 + 7 =

Her er integration gjort nemt for dig

Med Uni-tels simple One-Connect værktøjer får I en effektiv og intelligent telefoniløsning, der arbejder sammen med virksomhedens øvrige systemer. Uanset om I benytter jer af én eller flere leverandører.

Læs mere om jeres integrationsmuligheder >>

Vi integrerer med blandt andet:

  • Microsoft Teams
  • Skype for business
  • Microsoft Office
  • Salesforce
  • E-conomic
  • Navision
  • og mange mange flere…

Danmarks stærkeste forhandlernetværk

Vi har forhandlere i hele Danmark. Der er altid en lokal forhandler, tæt på jer i hverdagen.

De stiller de rigtige spørgsmål, og hjælper med at finde præcis den løsning, der passer bedst til jeres behov.

Hvor stor er din virksomhed? Er medarbejderne ofte på farten? Har du brug for en løsning der samler kontoret med andre filialer eller hjemmearbejdspladser?

Hvad enten du er på fastnet, mobil eller Skype sørger vores forhandlere for at der altid er styr på kontakten med dine kunder – så du kan koncentrere dig om det du er god til.

Derfor vælges vores telefoniplatform

Ring til os

E-mail