Hvordan fungerer 5G - få svar på alle spørgsmål

Mobil omstilling og masser af fleksibilitet

Med My One-Connect app er det nemt at være på farten. Mobil omstilling og alle de andre smarte funktioner er altid lige ved hånden. En enkel og effektiv løsning til små og store virksomheder.

Søger du et omstillingsystem til jeres erhvervstelefoni? Så er du kommet til rette sted. Læs mere vores omstillingssystem, One-Connect.
Lav mobil omstilling med Uni-tels app

Mobil omstilling

Omstil kald til kollegaer eller køer

Meld dig ind og ud af køer direkte fra mobilen

Køer

Meld dig nemt ind og ud af køer

Find kontakterne direkte på dit mobil omstillingsanlæg

Kontakter

Se detaljer på alle dine kontakter

Indstil selv flere profiler.

Profiler

Lav personlige og automatiske profiler

Brug den visuelle telefonsvarer og få nem adgang til beskeder

Visuel telefonsvarer

Aflyt, spol, slet, ring tilbage videresend

Træk kald til mobilen, så intet går tabt

Træk kald

Fra desktop til mobil med et klik

Mere om appens mange features

Uni-tels app er meget mere end mobilomstilling. Dyk ned i de mange features, som gør det nemt at fremstå professionelle og imødekommende.

5G-netværket kræver flere master i hele landet.

Tilpas din hjem-skærm

Vi ved at ikke to medarbejdere har samme behov. Derfor bestemmer du selv, hvilke funktioner, der skal være tilgængelige fra forsiden. Vælg mellem favoritter, køer, kald der kan trækkes, DND, voicemails og profiler.

Lav personlige profiler

Få stillet kald videre til din mobil, når du er på farten. Du kan også hurtigt viderestille alle kald, hvis du fx går i møde. Vælg et fast interval for, hvornår en profil skal være aktiv, fx når du er på arbejde eller har faste kalenderaftaler.

Mobil omstilling

Når et kald er i gang, er det enkelt at omstille til kollegaer eller køer i virksomheden. Appen skifter automatisk til kontaktliste-visning, når et kald starter, så du straks får vist virksomhedens kontakter eller dine egne favoritter.

5G-netværket kræver flere master i hele landet.

Træk kald til mobilen

Flyt kald fra Softphone eller Teams til mobilen med et enkelt klik. I fanen ”Kollegaer” vises kald, der endnu ikke er besvaret hos dine kollegaer. Se hvor kaldet til kollegaen kommer fra, før du beslutter, om du vil trække det til din mobil.

Kontakter

Se navne, numre og afdelinger på alle dine kontakter og send SMS eller e-mail direkte fra oversigten. Du kan også tilføje favoritter og få dem vist på en samlet liste. Det eneste, du behøver gøre er at markere dem med en stjerne.

Visuel telefonsvarer

Du får en visuel telefonsvarer med alle dine beskeder samlet ét sted. Her kan du nemt aflytte, spole, slette og ringe tilbage. Det er også muligt at vælge at få tilsendt indtalte beskeder som lydfiler til din mailadresse.

Prøv mobil omstilling med Uni-tels app

Uni-tels telefoni passer til din hverdag. Uanset om du er hjemme, på kontoret, på farten eller på byggepladsen. Med os som operatør er mobil omstilling og alle de andre funktioner er enkle og lette at bruge.

App er udviklet til både iOS og Android.

Tag en snak med en af vores forhandlere og få adgang til dit mobile omstillingsanlæg med det samme.