Hvordan fungerer 5G - få svar på alle spørgsmål

Mobilomstilling og masser af fleksibilitet

Med My One-Connect app er det nemt at være på farten. Mobilomstilling og alle de andre smarte funktioner er altid lige ved hånden. Enkel og effektiv løsning med mobilomstilling til små og store virksomheder.

Søger du et omstillingsystem til jeres erhvervstelefoni? Så er du kommet til rette sted. Læs mere vores omstillingssystem, One-Connect.
Lav mobil omstilling med Uni-tels app

Mobil omstilling

Omstil telefon til kollegaer eller køer

Meld dig ind og ud af køer direkte fra mobilen

Køer

Meld dig nemt ind og ud af køer

Find kontakterne direkte på dit mobil omstillingsanlæg

Kontakter

Se detaljer på alle dine kontakter

Indstil selv flere profiler.

Profiler

Lav personlige og automatiske profiler

Brug den visuelle telefonsvarer og få nem adgang til beskeder

Visuel telefonsvarer

Aflyt, spol, slet, ring tilbage videresend

Træk kald til mobilen, så intet går tabt

Træk kald

Fra desktop til mobil med et klik

Meget mere end viderestilling af mobil

– se mere om appens mange features

Uni-tels app er meget mere end mobilomstilling. Dyk ned i de mange features, som gør det nemt at fremstå professionelle og imødekommende.

5G-netværket kræver flere master i hele landet.

Tilpas din hjem-skærm

Vi ved at ikke to medarbejdere har samme behov. Derfor bestemmer du selv, hvilke funktioner, der skal være tilgængelige fra forsiden. Vælg mellem favoritter, køer, kald der kan trækkes, DND, voicemails og profiler.

Lav personlige profiler

Få stillet kald videre til din mobil, når du er på farten. Du kan også hurtigt viderestille alle kald, hvis du fx går i møde. Vælg et fast interval for, hvornår en profil skal være aktiv, fx når du er på arbejde eller har faste kalenderaftaler.

Mobil omstilling

Når et kald er i gang, er det enkelt at omstille til kollegaer eller køer i virksomheden. Appen skifter automatisk til kontaktliste-visning, når et kald starter, så du straks får vist virksomhedens kontakter eller dine egne favoritter.

5G-netværket kræver flere master i hele landet.

Træk kald til mobilen

Flyt kald fra Softphone eller Teams til mobilen med et enkelt klik. I fanen ”Kollegaer” vises kald, der endnu ikke er besvaret hos dine kollegaer. Se hvor kaldet til kollegaen kommer fra, før du beslutter, om du vil trække det til din mobil.

Kontakter

Se navne, numre og afdelinger på alle dine kontakter og send SMS eller e-mail direkte fra oversigten. Du kan også tilføje favoritter og få dem vist på en samlet liste. Det eneste, du behøver gøre er at markere dem med en stjerne.

telefon omstilling på mobilen

Visuel telefonsvarer

Du får en visuel telefonsvarer med alle dine beskeder samlet ét sted. Her kan du nemt aflytte, spole, slette og ringe tilbage. Det er også muligt at vælge at få tilsendt indtalte beskeder som lydfiler til din mailadresse.

Prøv mobil omstilling med Uni-tels app

Uni-tels telefoni passer til din hverdag. Uanset om du er hjemme, på kontoret, på farten eller på byggepladsen. Med os som operatør er mobil omstilling og alle de andre funktioner er enkle og lette at bruge.

Appen er udviklet til både iOS og Android.

Tag en snak med en af vores forhandlere og få adgang til dit mobile omstillingsanlæg med det samme.

Mobilomstilling små virksomheder - helt uden bøvl

Mobilomstilling til små virksomheder

En mobil app. Det er alt, hvad der i dag kræves for at få adgang til topprofessionel erhvervstelefoni. Dermed kan selv helt små virksomheder yde service på højt niveau. Fx ved at sætte telefonen op til automatisk omstilling på bestemte tidspunkter eller ud fra, hvornår du er optaget i kalenderen. Manuel mobil omstilling er ligeledes en uundværlig feature, når du eller en kollega er på farten og har brug for at sende et opkald videre uden udfald. Naturligvis er der også tilknyttet en brugervenlig, professionel telefonsvarer. Du får kort sagt et mobil omstillingsanlæg med i lommen.

Mobilomstilling til store virksomheder

Uni-tels mobile omstillingsbord kan benyttes helt uden dyr hardware og uden at være knyttet til fx IP-telefoni via desktop. En sådan helt enkel mobil løsning foretrækkes af mange små virksomheder. Men Uni-tels mobilomstilling er også fuldt integreret med vores løsning til desktop. Og så er den i øvrigt fuldt skalerbar. Hvis I får brug for det, kan I bygge ovenpå med telefon omstilling til fastnet, integration til Teams, Integration til CRM, økonomisystemer og hele pakken af effektivitetssoftware. Helt uden at skifte platform undervejs. Der er væsentligt mere at komme efter end blot viderestilling af telefon.

Mobilomstilling små virksomheder - helt uden bøvl

Mobil omstilling

 

Bliv kontaktet af en ekspert i mobilomstilling

Få en ekspert fra en professionel leverandør af telefoni til at ringe dig op. Vi kommer gerne med en uforpligtende og skræddersyet løsning på mobilomstilling til Jer.

2 + 13 =