Hvem er Uni-tel

Firmatelefoni på kundens præmisser

Uni-tel er sat i verden for at levere erhvervstelefoni på kundens præmisser. Det betyder bl.a. en support, der er tæt på, hurtige svartider, lave priser og markedets højeste oppetid. Vi har ingen binding, men til gengæld branchens mest loyale kunder.

Vores ydelser er fleksible og lette at tilpasse. Vi leverer både helt enkle løsninger til små erhvervsdrivende og avancerede systemer til store virksomheder med komplekse behov.
Uni-tel leveres gennem et stort netværk af forhandlere i hele Danmark. Med en løsning fra Uni-tel har du derfor altid professionelle fagfolk i nærheden til at hjælpe.

Uni-tels daglige ledelse

Iben Sønderskov

Iben Sønderskov

Adm. direktør
Tlf. 6910 2200
iben @uni-tel.dk

Casper Niebe

Product Manager
Tlf. 6910 2230

cni @uni-tel.dk

Henrik Munck

CCO
Tlf. 5117 1755
henrik.munck @uni-tel.dk

Søren Irbo

Driftchef
Tlf. 6910 2200

Thomas Fabricius-Bjerre

CTO
Tlf. 5076 4477
tfb @uni-tel.dk

Firmatelefoni og mobil til erhverv starter med en Uni-tel løsning

Hos Uni-tel er teknologi en passion. Nogle vil nok sige, at vi er lidt nørdede. Men vi tager det som en ros. For vi brænder for vores fag, og vi elsker at udvikle og forbedre vores produkter. Vi er stolte over at kunne sige, at nogle af branchens absolut dygtigste teknikere arbejder med at udvikle firmatelefoni hos os.

 

 

Uni-tel er …

 

Gør karriere hos Uni-tel

Uni-tel handler både om teknologi og mennesker. Vi tror på, at de bedste løsninger skabes, når vores medarbejdere trives og har det sjovt.

Du kan se mere om, hvordan det er at arbejde hos Uni-tel på vores karriereside. Hvis du allerede nu vil møde en mulig kommende kollega så læs et kort portræt af Christina her eller af Morten her.

Kys sclerose farvel

Vi støtter scleroseforeningens arbejde