Vi er uni-tel

Et stabilt og effektivt alternativ

Hos Uni-tel er vi passionerede omkring teknologi. Nogle vil nok sige, at vi er lidt nørdede.  Men vi tager det som en ros. For vi brænder for det, vi laver, og vi elsker at udvikle og forbedre vores produkter. Mens vi fokuserer 100 procent på at udvikle de produkter, kunderne efterspørger, overlader vi trygt salget af vores produkter til dygtige forhandlere. Så får kunderne den telefoniske og webbaserede service, vi selv yder, kombineret med en fysisk service i nærheden af, hvor de bor.

Vi vil gøre branchen bedre

Uni-tel er startet ud fra et ønske om at gøre branchen bedre. Vi kendte alle historierne om, hvor svært det kunne være at forlade et teleselskab igen, når først kontrakten var underskrevet. For slet ikke at tale om lange svartider på en ofte alt for dårlig kundeservice, dårlig dækning og uigennemskuelige og høje priser. Alt det ønskede vi at gå uden om. Vi ønskede at gøre det bedre. Derfor har det heller aldrig handlet om at blive de største. Men vi vil være de bedste. Og vi vil være et stabilt og effektivt alternativ til de store i branchen.

%

anbefaler os proaktivt til andre

%

Ligger vores oppetid på

%

af vores kald bliver taget indenfor 15 sekunder

Hvorfor vælge en løsning fra Uni-tel

Hvis det skal komme fra os selv, er grundene en god kombination af flere fordele som I får som vores kunde.

Fordelene ved Uni-tel – kort fortalt

  • I får kundeservice inden for15 sekunder
  • I får god rådgivning af vores erfarne specialister
  • I ved altid, hvad I køber
  • Regningerne er gennemskuelige
  • I får høj fleksibilitet
  • Ingen binding

Vi samarbejder med de bedste forhandlere

Vi dækker hele Danmark gennem de netværksoperatører og forhandlere, der sælger vores produkter. Uanset hvor I bor, er de tæt på jer og jeres hverdag. Vores forhandlere er specialister i telefoni og infrastruktur. De ved alt, hvad der er værd at vide om fremtidens digitale løsninger. De stiller spørgsmål og hjælper jer med at finde ud af præcis hvad løsningen skal indeholde.

Vores krav til dem er enkelt: De skal være blandt de bedste!

Vi er desuden kompatible med de bedste mærker blandt producenterne. Det betyder, at vi understøtter – og at vores forhandlere supporterer – alle telefonanlæg.

Kys sclerose farvel

Vi støtter scleroseforeningens arbejde

Uni-tels daglige ledelse

 

Iben Sønderskov

Adm. direktør

iben@uni-tel.dk

 

 

Claus Rasmussen

Udviklingschef

 

Henrik Munck

Salgschef

Tlf: 51171755

henrik.munck@uni-tel.dk

 

Søren Irbo

Driftchef

 

 

Casper Niebe

Product Manager

Tlf: 69102230

cni@uni-tel.dk

Kunder på forskellige løsninger

Væsentligt nemmere daglig administration

“Vi kom fra et system med forholdsvis ringe prisgennemsigtighed og ønskede noget, som var enkelt og overskueligt. Så selve det at få gjort både administration og prissætning enkelt og ligetil havde høj prioritet. Men selvfølgelig lagde vi også vægt på driftssikkerhed og kvalitet. Og det gjorde bestemt heller ikke noget, at der fulgte besparelser med.”

Lene Bæktoft Hockerup, Ingeniør og Projektleder

En enkel løsning på telefoni samt en enkel faktura

“Tidligere var vi nødt til at sætte en masse begrænsninger for medarbejderne i forhold til, hvad de kunne bruge deres telefoner til. Der var for eksempel begrænsninger på brug af data i udlandet og donationer via sms. Men den nye løsning betyder, at hvis medarbejderne vælger at bruge mobiltelefonen til ekstra ting, så kan vi trække en fil ud, lægge det direkte over i lønsystemet og trække pengene der”.

Thomas Fjelsted Pedersen

"Det skal bare virke! Og det gør det."

Vi har fået det fuldstændig, som vi ville. Vi har i dag en skræddersyet og fleksibel løsning, som er klar til at blive udvidet, hvis vi får brug for det. Det er betryggende at vide, at løsningen også er forberedt til fremtiden. Og så var det en særlig fordel, at de kunne bygge deres løsning ind i vores eksisterende siger han.

Steen Andersen, Teleansvarlig

“Dette her virker bare”

”Vi havde tre leverandører inde og gennemgik alt fra funktioner og driftssikkerhed til service og pris. Uni-tels løsning leverede på alle parametre, så i bund og grund var valget faktisk ikke så svært at træffe”

Det er en stor beslutning at skifte en løsning ud, som har kørt i mange år. En løsning, som både ledelse og ansatte har vænnet sig til at bruge hver dag.

”Ledelsen var forbeholdne, fordi vi har haft et system med en stribe velkendte funktioner, der har virket, som de skulle. Omvendt har de jo også et ønske om at skabe forbedringer, så de gik med til det, og faktisk har den nye løsning vist sig at være bedre på alle parametre”

Thomas Verge, IT-Chef
Kunde & Co.

"Fleksibel telefoni med stærk support"

Fleksibiliteten spiller ind, hvis dagligdagen brydes af uforudsete hændelser. En helt konkret ting ved One-Connect, som har overrasket Brian Thastrup positivt, er, hvor meget, der kan gøres per langdistance.

”Hvis der skal ændres noget i opkaldsrækkefølgen, kan jeg logge på hjemmefra og klare det derfra. Det er en stor fordel, hvis fx den, der har vagten, ikke kan holde den, og jeg skal overtage den. Så kan jeg gå ind fra min egen computer derhjemme og lave om på kæden".

Brian Thastrup
Stenberg Transport

Hvorfor valgte Din Hørespecialist vores løsning

”Det er kvaliteten i produktet. Det må ikke gå ned, for vi er helt afhængige af, at vores kunder kan få fat i os. Så der skal være fuld oppetid, og det har Uni-tel leveret.”

”Dernæst er der fleksibiliteten. Fx i det med at skifte mobilnetværk. Men også i det, at vi kan bruge KLC Erhverv – altså forhandleren – til alt det operationelle. Det betyder, at vi kan få lynhurtig support. Vi skal bare skrive én linje, og så er der hjælp.”

Michael Westermann, Direktør
Din Hørespecialist

”Det betyder noget, at jeg kender deres roadmap for, hvor de som selskab er på vej hen. Hvad kigger de på som fremtidige løsninger? Hvilke nye løsninger er på vej? Det er jeg som fagmand nødt til at være optaget af, og Uni-tels forretningsstrategi går en vej, som jeg også tror på.”

Anders Quist Hermann, IT-chef

Giv os et kald og kom igang med en Uni-tel løsning i dag

Tlf. +45 69102200

Vi vil og kan hjælpe. Vores verden er fuld af teknisk jargon. Men bare rolig, vi taler med alle. Lad os hjælpe med jeres IT- og teleløsning.
Ja, tak. Uni-tel må gerne kontakte mig.