Hvem er Uni-tel

Firmatelefoni på kundens præmisser

Uni-tel leverer firmatelefoni på kundens præmisser. Supporten er tæt på, svartiderne er hurtige, og priserne er lave. Vi har ingen binding, men til gengæld branchens mest loyale kunder.

Fleksibel firmatelefoni fra uni-tel

Fleksible ydelser

Vores ydelser er fleksible og lette at tilpasse. Vi leverer både helt enkle løsninger til små erhvervsdrivende og avancerede systemer til store virksomheder med komplekse behov.

Firmatelefoni forhandlet i hele Danmark

Eksperter tæt på

Uni-tel leveres gennem et stort netværk af forhandlere i hele Danmark. Med en løsning fra Uni-tel har du derfor altid professionelle fagfolk i nærheden til at hjælpe.

Uni-tels daglige ledelse

Iben Sønderskov

Iben Sønderskov

CEO & Partner
Tlf. 6910 2200

Henrik Munck

CCO
Tlf. 5117 1755
ham @uni-tel.dk

Casper Niebe

Product Manager
Tlf. 6910 2230

cni @uni-tel.dk

Thomas Fabricius-Bjerre

CTO
Tlf. 5076 4477
tfb @uni-tel.dk

Søren Irbo

Driftchef
Tlf. 6910 2200

Firmatelefoni og mobil til erhverv starter med en Uni-tel løsning

Hos Uni-tel er teknologi en passion. Nogle vil nok sige, at vi er lidt nørdede. Men vi tager det som en ros. For vi brænder for vores fag, og vi elsker at udvikle og forbedre vores produkter. Vi er stolte over at kunne sige, at nogle af branchens absolut dygtigste teknikere arbejder med at udvikle firmatelefoni hos os.

 

 

Uni-tel er …

Gør karriere hos Uni-tel

Uni-tel handler både om teknologi og mennesker. Vi tror på, at de bedste løsninger skabes, når vores medarbejdere trives og har det sjovt.

Du kan se mere om, hvordan det er at arbejde hos Uni-tel på vores karriereside. Hvis du allerede nu vil møde en mulig kommende kollega så læs et kort portræt af Christina her eller af Morten her.

Uni-tel støtter …

Uni-tel støtter BørneTelefonen

Uni-tel støtter Børnetelefonen hos Børns Vilkår.

Hos Uni-tel lever vi af telefoni og af at sikre, at vores kunder kan føre samtaler døgnet rundt, hver dag, hele året. Derfor er vi meget stolte af endnu engang at yde økonomisk støtte til BørneTelefonens arbejde og dermed hjælpe med at sikre, at alle børn i Danmark har i hvert fald én, som lytter. Døgnet rundt, hver dag, hele året. 

Om Børns Vilkår
Børns Vilkår kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste voksne eller samfundet. Børns Vilkår sikrer, at alle børn har én, som lytter og giver den støtte og omsorg, børnene har brug for.

På BørneTelefonen har Børns Vilkår tusindvis af samtaler med børn, som fortæller det, de ikke kan tale med andre om. Det giver Børns Vilkår en unik indsigt i børns tanker og problemer; en indsigt, som de handler på.