Vi er Uni-tel…

Et stabilt og effektivt alternativ

Hos Uni-tel er vi passionerede omkring teknologi. Nogle vil nok sige, at vi er lidt nørdede. Men vi tager det som en ros. For vi brænder for det, vi laver, og vi elsker at udvikle og forbedre vores produkter. Mens vi fokuserer 100 procent på at udvikle de produkter, kunderne efterspørger, overlader vi trygt salget af vores produkter til dygtige forhandlere. Så får kunderne den telefoniske og webbaserede service, vi selv yder, kombineret med en fysisk service i nærheden af, hvor de bor.

Vi vil gøre branchen bedre

Uni-tel er startet ud fra et ønske om at gøre branchen bedre. Vi kendte alle historierne om, hvor svært det kunne være at forlade et teleselskab igen, når først kontrakten var underskrevet. For slet ikke at tale om lange svartider på en ofte alt for dårlig kundeservice, dårlig dækning og uigennemskuelige og høje priser. Alt det ønskede vi at gå uden om. Vi ønskede at gøre det bedre. Derfor har det heller aldrig handlet om at blive de største. Men vi vil være de bedste. Og vi vil være et stabilt og effektivt alternativ til de store i branchen.

%

anbefaler os proaktivt til andre

%

Ligger vores oppetid på

%

af vores kald bliver taget indenfor 15 sekunder

Hvorfor vælge en løsning fra Uni-tel?

Der er mange gode grunde til at vælge Uni-tel. Her er nogle af de vigtigste:

Fordelene ved Uni-tel – kort fortalt

  • Kundeservice inden for 15 sekunder
  • Toprådgivning fra erfarne specialister
  • I ved altid, hvad I køber og betaler for
  • Gennemskuelige regninger
  • Høj fleksibilitet
  • Ingen bindingsperioder

Vi samarbejder med Danmarks bedste forhandlere

Vi dækker hele Danmark gennem de netværksoperatører og forhandlere, der sælger vores produkter. Uanset, hvor I bor, er de tæt på jer og jeres hverdag. Vores forhandlere er specialister i telefoni og infrastruktur. De ved alt, hvad der er værd at vide om fremtidens digitale løsninger. De stiller spørgsmål og hjælper jer med at finde ud af, præcis hvad løsningen skal indeholde.

Vores krav til dem er enkelt: De skal være blandt de bedste!

Uni-tel er kompatible med de bedste mærker blandt producenterne. Vi understøtter – og vores forhandlere supporterer – alle telefonanlæg.

Daglig ledelse

Iben Sønderskov

Adm. direktør

iben@uni-tel.dk

 

Claus Rasmussen

Udviklingschef

Henrik Munck

Salgschef

Tlf: 51171755

henrik.munck@uni-tel.dk

Søren Irbo

Driftchef

Casper Niebe

Product Manager

Tlf: 69102230

cni@uni-tel.dk

Kys sclerose farvel

Vi støtter scleroseforeningens arbejde

Giv os et kald og kom igang med en Uni-tel løsning i dag

Tlf. +45 69102200

Vi vil og kan hjælpe. Vores verden er fuld af teknisk jargon. Men bare rolig, vi taler med alle. Lad os hjælpe med jeres IT- og teleløsning.
Ja, tak. Uni-tel må gerne kontakte mig.