”Jeg kan mærke på ledelsen, at de tror på, at det kan betale sig at investere i mig.”

 

Medarbejderportræt – Christina Larsen, projektleder

Uddannelse, job og fritid

Mediegrafiker fra Københavns Tekniske Skole, bl.a. suppleret med et projektlederkursus. Har over 10 års erfaring som grafisk designer i forskellige brancher.

Samler trådene i al Uni-tels markedsføring og holder styr på stribevis af eksterne leverandører af alt fra SEO-tekster til webdesign og nye møbler. Spiller desuden en vigtig rolle som projektleder på interne og eksterne events af enhver tænkelig art.

Mor med stort M og alt, hvad det indebærer af madpakker, fodbold, cykelture, oplevelser og ferier fulde af kajakker, paddleboards og andre ikke-stillesiddende ting. Desuden handy-kvinde med styr på sine power-tools og friluftsmenneske med hang til overnatning i det fri. Allerhelst i Sverige.

 

En typisk arbejdsdag

”Jeg starter altid op med at tjekke mail og derefter Teams for at se, om der er nye beskeder, kommentarer eller dokumenter, jeg skal tage stilling til. Det er der ofte, for jeg har som regel 3-4 projekter kørende på samme tid. Jeg sidder i en meget alsidig blæksprutterolle.”

Man har en stor berøringsflade i alle afdelinger

”Der er virkelig mange ad hoc ting. Min hverdag er svær at planlægge, fordi jeg er sådan en folk kommer til for at få løst alle mulige former for opgaver. Det kommer trillende ind på mailen, og folk kommer forbi, hvor jeg sidder.”

”Meget af mit arbejde er bundet sammen af eksterne samarbejdspartnere. Især i forhold til alle vores online-aktiviteter. Internt har jeg rigtig meget samarbejde med product management i forhold til nye features og indhold, som skal ændres i vores materialer og opdateres på hjemmesiden.”

”Vi måler vores kundeloyalitet med NPS, og det er mig, der står for målingerne, så det fylder også meget for mig. Kundeloyaliteten er ekstremt vigtig for os. Glade kunder har meget høj prioritet for alle i Uni-tel. Vi ligger heldigvis meget højt i forhold til branchen.”

 

Noget af det gode ved jobbet

”Udviklingsmulighederne er rigtig gode. Der er en tro på, at man virkelig bidrager med noget. Jeg kan mærke på ledelsen, at de tror på, at det kan betale sig at investere i mig.”

”Man er hos Uni-tel mange timer hver dag, men man får meget med tilbage. Både læringsmæssigt og socialt. Vi er jo nærmest blevet en lille skoleklasse, hvor alle ved, hvem hinanden er, og hvad hver enkelt kan. Det synes jeg er ret stærkt.”

”Man har en stor berøringsflade i alle afdelinger. Vi kører meget efter SCRUM-modellen, og når det er relevant at komme på et projekt, kommer man på og løser den opgave, der passer inden for projektet. Min rolle er alt det visuelle, det grafiske og marketingmaterialet.”

”Vores churn, som vi også måler, er helt exceptionelt lav i forhold til resten at branchen. Kunderne bliver her i meget lang tid. Det betyder jo, at de kan lide produkterne. Det er med til at gøre arbejdet godt, at vi har et godt forhold til både forhandlerne og slutkunderne.”

 

Livet handler ikke kun om arbejde

”Derhjemme er jeg mor med kæmpe M. Jeg tager børnene med på ture og smører madpakker, leger, spiller fodbold og tager på cykelture og oplevelser.”

”Jeg går også meget op handy-projekter. Jeg kan sagtens sætte hylder op. Jeg har også lige malet. Jeg elsker indretning. Det betyder også, at jeg kan få ret lang tid til at gå på Pinterest.”

”Vi har fitnesscenter på arbejdspladsen, og det bruger jeg rigtig meget i fritiden. Både før og efter arbejde.”

”Når jeg skal på ferie er jeg sådan en, der godt kan lide en kombination af storby, og at der sker noget aktivt. Jeg skal helst cykle, køre go-cart, være på go-high eller kano, kajak eller paddleboard. Jeg skal helst have et adrenalinsus. Ellers har det ikke været en god ferie. Lige nu drømmer jeg om at bo i en træhytte i Norge oppe i trækronerne.”

Om Uni-tel

Uni-tel A/S er blandt Danmarks førende SIP- og mobiloperatører. Vi henvender os udelukkende til erhvervskunder og samarbejder med et stort netværk af certificerede forhandlere i hele Danmark. Vi bidrager til udvikling af forhandlernes og slutkundernes forretning gennem en kompetent og effektiv indsats.

Uni-tel har oplevet stor vækst siden stiftelsen i 2007. Målet er dog ikke at blive branchen største. Til gengæld vil vi være de bedste. Både hvad angår teknologi, service og forretningsforståelse.

Passion for teknologi og mennesker

Hos Uni-tel brænder vi for teknologi. Vi elsker at udvikle og forbedre vores produkter. Og vi nyder at følge og støtte vores medarbejdere i deres passionerede indsats for hele tiden at blive endnu dygtigere.

Vores tilgang til teknologi og mennesker har gjort, at vi i dag på flere områder er førende i verden inden for det, vi laver.

Christina Larsen

Christina Larsen

Projektleder

 

  • Født i 1987
  • Ansat i Uni-tel siden 2015
  • Uddannet mediegrafiker