Uni-tel tilbyder markedets billigste IP-telefoni

Stil høje krav til dit callcenter system

Løft jeres kundedialog til nye højder med markedets bedste kontakt- og callcenterløsning. Uni-tel tilbyder maksimal fleksibilitet og integrerer med alle de bedste softwaresystemer.

Find Jeres call center løsning her.

Vælg den rette teknologi

  • Vores partnere hjælper med at vælge præcis den platform og callcenter software, der passer bedst til jeres behov.
  • Vores uafhængighed og evne til at integrere med alle udbydere er jeres garanti for at få den optimale callcenter løsning til jeres telemarketingsystem.
Løft jeres kundedialog med et fleksibelt callcenter system. Kontakt os i dag.

Få en skalerbar løsning

  • Vores forhandlere har erfaring med callcentre fra de fleste brancher til både inbound og outbound-formål.
  • Det giver jer vished for kvalificerede valg i hele processen. Så I får en løsning, der passer i dag og kan udvikle sig med jer.
Vælg den rette software til jeres callcenter med uni-tel.

Sikker implementering

  • Ingen kan tåle udfald i implementeringen af nye systemer, der er så vigtige som et call center. Vores forhandleres know-how giver jer fuld tryghed i processen.
  • I er i gode hænder uanset teknologivalg og virksomhedsstørrelse, når det skal implementeres i jeres telemarketingsystem.

Callcenter med integration til de bedste systemer

Der er stor forskel på, hvilke forretningsprocesser et callcentersystem skal understøtte. Nogle har brug for telemarketing software til outbound salg. Andre har primært fokus på inbound telefoni. Andre igen skal bevare overblikket over alt fra mails og telefoner til SoMe og SMS. Vi sørger for, at I får den software, der dækker jeres behov bedst.

 

Uni-tel integrerer gnidningsfrit til alle typer systemer

 

Telemarketing software fra Dixa

Call center med masser af valgmuligheder

I kan tillade jer at stille høje krav til jeres callcenter løsning. Uanset, om I har behov for et inbound callcenter, et outbound callcenter eller et dedikeret telemarketingsystem. De fleste har behov for at kunne trække rapporter med dialertid, AHT, succes ved mistede kald, opkaldsforsøg, hitrate og meget andet.

Heldigvis rummer markedets systemer nærmest uendelige muligheder. Men de er også forskellige, og derfor giver det mening at tænke frem I tiden, når valget skal træffes. Alt det hjælper vores dygtige forhandlere jer naturligvis med. Så I ikke står om to år og er nødt til at skifte callcentersystem ud, fordi I så for snævert på jeres behov.

Lad os hjælpe dig med at etablere et effektivt callcenter og kontaktcenter.
Du kan med rette stille høje krav til et telefonsystem til callcenter

Danske Konferencecentre implementerede på få dage

I 2019 flyttede Danske Konferencecentre både telefoni og store dele af deres administration over på Teams. Samtidig integrerede de telefonien til Microsoft Dynamics. Skiftet foregik i løbet af få dage, der var ingen udfald, og medarbejderne var lynhurtige til at tage de nye muligheder til sig.

“… dagen efter var det faktisk hverdag. Vi kunne mærke, at det blev prioriteret højt at få os op at køre hurtigt”

Læs mere om Danske Konferencecentres opstart >>

Tag hul på dialogen om nyt callcenter nu

Tal med en af Uni-tels forhandlere i dag og få svar på dine spørgsmål om en callcenter-løsning og opbygning af kontaktcenter eller telemarketingsystem.

Lav en god opstart

Hvis I skal skifte et callcenter-system ud med et andet, har I formentlig godt styr på processerne i forvejen. Hvis I skal implementere for første gang, er der til gengæld flere spørgsmål, I bør se på, før I går i gang. Først skal I sætte mål for projektet: Hvilke problemstillinger skal det løse? Der er selvsagt stor forskel på at skalere sin forretning ved at kontakte flere leads via et telemarketing system og på at forbedre sin kundeservice via et inbound callcenter.

På den baggrund kan I sammen med jeres forhandler begynde at identificere hvilken type callcenter-system, der bedst støtter op om jeres mål. Både i forhold til, om det skal være et inbound eller et outbound call center system og andre ting. Før I når alt for langt i disse overvejelser, bør I også begynde at blive mere faste omkring jeres budgetramme. Med andre ord kan vi hjælpe jer med et telefonsystem til jeres callcenter.

For at få succes med investeringen og undgå, at processen trækker i langdrag er det også klogt at tænke i sammensætning eller opbygning af teamet tidligt i processen. Herunder også i oplæring og, ikke mindst, i ledelse. Det stiller store krav til kulturen omkring et callcenter at opretholde en succes. Ofte er det et miljø med et stort arbejdspres – uanset, om det er til håndtering af kundeservice eller opsøgende salg.

Callcenter software skal vælges med omhu