Hurtig og stabil netværksløsning

En internetforbindelse fra Uni-tel giver driftsstabilitet i absolut topklasse. Vores løsninger er baseret på markedets stærkeste teknologier. Fysiske forbindelser leveres via TDC, mens mobile forbindelser har frit valg mellem TDC og Telenor. Det eneste, I skal forholde jer til, er båndbredde. Alt det tekniske klarer vi for jer.

Den stærkeste dækning

Vi benytter TDC’s kobber og fiber når vi leverer internet. De dækker nemlig over 98% af Danmark.

24 timers døgnservice

Vores 24 timers service giver jer ekstra sikkerhed. I er slet og ret i trygge hænder døgnet rundt ugen rundt.

Sikkerhed fremfor alt

Med dedikeret VoIP sendes telefoni ikke over det offentlige internet. Løsningen sikrer mod misbrug og hacking.

Serviceaftale

Med en serviceaftale står der en tekniker i din virksomhed inden for 3 timer, hvis behovet opstår (dog undtaget ikke brofaste øer). Når fejlretningen er påbegyndt, arbejdes uafbrudt til fejlen er rettet.

Fordele ved en serviceaftale >>

Undgå hacking og misbrug

– adskil jeres telefoni, fra den offentlige internetforbindelse

Ved at bruge en dedikeret VoIP-forbindelse adskilles jeres IP-telefoni fra jeres almindelige, offentlige internetforbindelse. Det er en sikrere løsning, som også betyder, at I frit kan skifte internetforbindelse, uden at det påvirker telefoniløsningen. Samtidig flyttes det tekniske ansvar og administrationen over til operatøren, så I slipper for tidskrævende administration og bøvl.

Læs mere om dedikeret VoIP >>

Ofte stillede spørgsmål om vores internet forbindelser

Hvordan får jeg internet fra Uni-tel?

Det bestiller du hos din forhandler.

Forbindelsen leveres i samarbejde med TDC, som har mange års
erfaring med levering af høj kvalitet og uovertruffen driftsikkerhed
til virksomheder.

Hvem installerer internetforbindelsen?

Vi tilbyder et professionelt set-up, og sender altid en autoriseret tekniker ud for at forestå installation, måling og kvalitetssikring af
forbindelsen.

Dermed er du altid sikret den optimale forbindelse og højest mulige driftssikkerhed.

Kan jeg skifte hastighed på mit internet?

Uni-tels bredbåndsforbindelser er alle sammen fleksible, og tillader opgradering uden behov for nyt udstyr, teknikkerbesøg eller ventetid.

Hvis du får behov for højere båndbredde, kan vi skalere op efter dit ønske, og så har du med det samme adgang til den øgede båndbredde.

Hvad er forskellen på xDSL og fiber?

xDSL leveres via de klassiske kobberlinjer og findes i de fleste ejendomme i hele landet. xDSL er kendetegnet ved en asymmetrisk forbindelse. Det betyder, som i ordet antyder, at upload og downloadhastigheden er asymmetrisk. Det kan altså tage længere tid af uploade noget end, at downloade noget andet.

Fiber leveres via optisk fiber, måske bedre kendt som lyslederkabel. Det er en symmetrisk forbindelse, her er upload og download ens.
Fiberforbindelser er mere stabile og kan leveres med højere hastigheder end xDSL.

Hvor lang leveringstid er der?

Fra bestilling til endelig levering går der typisk mellem 2 og 8 arbejdsdage for xDSL.

For fiberbredbånd er det meget afhængigt af om der er etableret en fiber eller om denne forbindelse først skal føres. Det kan din forhandler hjælpe med at finde ud af.

Hvad er en dedikeret VoIP?

I bund og grund handler det om at adskille jeres IP-telefoni fra den almindelige internetforbindelse.

Med den dedikerede VoiP-forbindelse sikrer I jer nemt og effektivt mod hacking. Ligesom kvaliteten af samtaler ikke er under indflydelse af hvad netforbindelsen ellers anvendes til.

Fibernet er den hurtigst mulige internetforbindelse. Lysleder-kabler sørger for lynhurtigt overførsel af data. Forbindelsen kan løbe gennem jeres nuværende udstyr, så der er ingen særlige krav til hardware.

Fibernet er ikke kun garant for hurtigt internet, men også høj driftsstabilitet. Uni-tel tilbyder fibernet med tre forskellige hastigheder. Det er let at opgradere til en hurtigere forbindelse, hvis i får behov for det.

Uni-tel leverer altid xDSL med højst muligt upload på adressen. I kan vælge mellem to download-hastigheder:

Op til 30 Mbps. eller over 30 Mbps.

Vælger I denne type forbindelse, bliver jeres internet leveret gennem jeres eget datastik. Langt de fleste danske ejendomme er udstyret med et sådant.

Når I køber internetforbindelse gennem Uni-tel, hjælper jeres forhandler altid med opsætning og installation. Dermed er det let og problemfrit både at komme i gang og at drifte løsningen.

Mulighederne for xDSL eller fiber ikke er tilstede overalt. Derfor tilbyder vi også mobilt bredbånd. Det giver lynhurtigt internet på den adresse hvor du har brug for det, eller mens du er på farten.

I får SIM-kort til jeres PC’er og tablets eller til et hot-spot. Det kan placeres frit. Uanset om det nu er i skurvognen, på restauranten, i gartneriet eller andre steder, hvor der er brug for internet. Vælg frit mellem TDCs eller Telenors netværk.

Se i øvrigt mere om lynhurtigt mobilt bredbånd på vores side om 5G internet, her.