Hurtig og stabil netværksløsning

Nettet må ikke gå ned!

Så enkelt kan det siges. Med en internetforbindelse fra Uni-tel er I sikret driftsstabilitet i absolut topklasse. Uni-tels internetløsninger er baseret på markedets stærkeste teknologier.  Vi leverer de fysiske forbindelser via TDC og på de mobile er der frit valg mellem TDC og Telenor.

Det eneste, I som kunde skal forholde jer til, er båndbredde. Alt det tekniske klarer vi for jer.

Det kan virke uoverskueligt at finde den helt rigtige internetforbindelse til din virksomhed. Der er de senere år opstået så mange forskellige løsninger, at det kan være svært at gennemskue i hvilke løsninger, der kan hvad.

Hos Uni-tel har vi gjort det nemt for dig og din virksomhed. Vi tilbyder tre forskellige internet teknologier, som fremgår af denne side. Hver især imødegår de forskellige behov, I kan have som virksomhed.

Den stærkeste dækning

Vi benytter TDC’s kobber og fiber når vi leverer internet. De dækker nemlig over 98% af Danmark.

24 timers døgnservice

Vores 24 timers service giver jer ekstra sikkerhed. I er slet og ret i trygge hænder døgnet rundt ugen rundt.

Sikkerhed fremfor alt

Med vores dedikerede VoIP sendes jeres telefoni ikke over det offentlige internet. Løsningen sikrer jeres telefoni mod misbrug og hacking.

Serviceaftale

Med en serviceaftale står der en tekniker i din virksomhed inden for 3 timer, hvis behovet opstår (dog undtaget ikke brofaste øer). Når fejlretningen er påbegyndt, arbejdes uafbrudt til fejlen er rettet. Læs mere om fordelene ved en serviceaftale her >>

Undgå hacking og misbrug

– adskil jeres telefoni, fra den offentlige internetforbindelse

Ved at bruge en dedikeret VoIP-forbindelse adskilles jeres IP-telefoni fra jeres almindelige, offentlige internetforbindelse. Det er en sikrere løsning, som også betyder, at I frit kan skifte internetforbindelse, uden at det påvirker telefoniløsningen. Samtidig flyttes det tekniske ansvar og administrationen over til operatøren, så I slipper for tidskrævende administration og bøvl.

Læs mere om dedikeret VoIP >>

Er jeres telefoni sikker? Lad os rådgive dig.

8 + 6 =

Oftest stillede spørgsmål om vores internet forbindelser

Hvordan får jeg internet fra Uni-tel?

Det bestiller du hos din forhandler.

Forbindelsen leveres i samarbejde med TDC, som har mange års
erfaring med levering af høj kvalitet og uovertruffen driftsikkerhed
til virksomheder.

Hvem installerer internetforbindelsen?

Vi tilbyder et professionelt set-up, og sender altid en autoriseret tekniker ud for at forestå installation, måling og kvalitetssikring af
forbindelsen.

Dermed er du altid sikret den optimale forbindelse og højest mulige driftssikkerhed.

Kan jeg skifte hastighed på mit internet?

Uni-tels bredbåndsforbindelser er alle sammen fleksible, og tillader opgradering uden behov for nyt udstyr, teknikkerbesøg eller ventetid.

Hvis du får behov for højere båndbredde, kan vi skalere op efter dit ønske, og så har du med det samme adgang til den øgede båndbredde.

Hvad er forskellen på xDSL og fiber?

xDSL leveres via de klassiske kobberlinjer og findes i de fleste ejendomme i hele landet. xDSL er kendetegnet ved en asymmetrisk forbindelse. Det betyder, som i ordet antyder, at upload og downloadhastigheden er asymmetrisk. Det kan altså tage længere tid af uploade noget end, at downloade noget andet.

Fiber leveres via optisk fiber, måske bedre kendt som lyslederkabel. Det er en symmetrisk forbindelse, her er upload og download ens.
Fiberforbindelser er mere stabile og kan leveres med højere hastigheder end xDSL.

Hvor lang leveringstid er der?

Fra bestilling til endelig levering går der typisk mellem 2 og 8 arbejdsdage for xDSL.

For fiberbredbånd er det meget afhængigt af om der er etableret en fiber eller om denne forbindelse først skal føres. Det kan din forhandler hjælpe med at finde ud af.

Hvad er en dedikeret VoIP?

I bund og grund handler det om at adskille jeres IP-telefoni fra den almindelige internetforbindelse.

Med den dedikerede VoiP-forbindelse sikrer I jer nemt og effektivt mod hacking. Ligesom kvaliteten af samtaler ikke er under indflydelse af hvad netforbindelsen ellers anvendes til.

One-Connect, en skræddersyet løsning fra Uni-tel

Ring til os

One-Connect, en skræddersyet løsning fra Uni-tel

Skriv til os