Hurtigt og stabilt internet til erhverv

Internet til erhverv fra Uni-tel giver driftsstabilitet i absolut topklasse – uanset om I vælger mobilt bredbånd eller erhvervsinternet. Fysiske forbindelser leveres via TDC, mens I har frit valg mellem TDC og Telenor på de mobile forbindelser.

Find bredbånd erhverv priser ved at kontakte os

Den stærkeste dækning

Vi benytter TDC’s kobber og fiber når vi leverer erhvervs internet. De dækker nemlig over 98% af Danmark.

erhvervs fiber fra Uni-tel. 24 timers døgnservice.

24 timers døgnservice

Vores 24 timers service giver jer ekstra sikkerhed. I er slet og ret i trygge hænder døgnet rundt ugen rundt.

Med en internetløsning fra Uni-tel kan I fx få fiber til erhverv

Sikkerhed fremfor alt

Med dedikeret VoIP sendes telefoni ikke over det offentlige internet. Løsningen sikrer mod misbrug og hacking.

En samlet telefoni- og internetløsning giver flere fordele

Flere fordele med samlet telefoni og internet til erhverv

Med Uni-tel kan I samle IT og telefoni hos én leverandør og nyde de mange fordele, det giver at have et stærkt hold i ryggen, der kender hele jeres løsning. I er sikret, at tingene spiller optimalt sammen, og at justeringer altid laves med hele løsningen for øje. Ved at samle tingene får I samtidig enkelheden og trygheden ved én gennemskuelig regning fra én leverandør.

Find en forhandler, der kan hjælpe jer i gang >>

Lynhurtigt bredbånd til erhverv

Mobilt bredbånd til erhverv – med frit netværksvalg

Uni-tel har markedets stærkeste løsning til mobilt bredbånd. Du kan frit vælge mellem TDC og Telenors netværk, så du altid er sikret optimal dækning. Uanset hvor i landet, du befinder dig, har det aldrig været nemmere, hurtigere eller mere stabilt at tage arbejdet med på farten. Vores lynhurtige 4G-netværk suppleres af 5G de steder, hvor det nye netværk er rullet ud.

Læs mere om Uni-tels mobiltelefoni og netværk >>

Driftssikker erhvervs internet fra Uni-tel

Serviceaftale

Med en serviceaftale står der en tekniker i din virksomhed inden for 3 timer, hvis behovet opstår (dog undtaget ikke brofaste øer). Når fejlretningen er påbegyndt, arbejdes uafbrudt til fejlen er rettet.

Fordele ved en serviceaftale >>

Flere typer bredbånd

Udviklingen på bredbåndsområdet er gået stærkt, siden internet blev allemandseje i starten af årtusindet. De kobberforbindelser, det hele startede med er dog langt fra udfasede, og de kan da også stadig give fint erhvervsinternet til de fleste.

Det lynhurtige fibernet

Fibernet står til at blive den stor vinder i fremtiden. Heldigvis er udrulningen i fuld gang, så mange virksomheder har allerede adgang til den stærke teknologi.

En sikker løsning

– telefoni og offentlig internetforbindelse skilles ad

Vejen til optimal sikkerhed hedder dedikeret VoIP. Løsningen adskiller telefonien fra den internetforbindelse, I bruger til andre ting. Samtidig betyder det, at I frit kan skifte internetforbindelse, uden at det påvirker telefoniløsningen. Det tekniske ansvar og administrationen af løsningen ligger hos operatøren, så I undgår tidskrævende administration og bøvl.

Læs mere om dedikeret VoIP >>

Sikker erhvervsinternet fra Uni-tel

Vores internetløsninger til virksomheder

Fiber internet

Fibernet erhverv

Fibernet er den hurtigst mulige internetforbindelse. Lysleder-kabler sørger for lynhurtig overførsel af data. Forbindelsen kan løbe gennem jeres nuværende udstyr, så der er ingen særlige krav til hardware.

Fibernet er ikke kun garant for hurtigt internet, men også høj driftsstabilitet. Hastigheden påvirkes ikke af, hvor mange der benytter nettet samtidig.

Uni-tel tilbyder fibernet til erhverv med tre forskellige hastigheder. Det er let at opgradere vores fibernet til en hurtigere forbindelse, hvis i får behov for det.

 

Fordele ved fibernet

 • 3 hastigheder
 • Nem og hurtig opgradering af hastighed
 • Intet krav til udskiftning af eksisterende udstyr
 • Mulighed for tilkøb af ekstra IP adresser
 • Driftsstabilitet i absolut verdensklasse
xDSL - internet

xDSL

Uni-tel leverer altid xDSL med højst muligt upload på adressen. I kan vælge mellem to download-hastigheder: Op til 30 Mbps. eller over 30 Mbps.

Vælger I denne type forbindelse, bliver jeres internet leveret gennem jeres eget datastik. Langt de fleste danske ejendomme er udstyret med et sådant.

Når I køber internetforbindelse gennem Uni-tel, hjælper jeres forhandler altid med opsætning og installation. Dermed er det let og problemfrit både at komme i gang og at drifte løsningen.

 

Fordele ved xDSL

 • 2 hastigheder
 • Højst muligt upload på adressen
 • Intet krav til udskiftning af eksisterende udstyr
 • Nem og hurtig opgradering af hastighed
 • Mulighed for at tegne serviceaftale
Bredbånd til virksomheder

Mobilt bredbånd erhverv

Mulighederne for xDSL eller fiber ikke er tilstede overalt. Derfor tilbyder vi også mobilt bredbånd til erhverv. Det giver lynhurtigt internet på den adresse hvor du har brug for det, eller mens du er på farten.

I får SIM-kort til jeres PC’er og tablets eller til et hot-spot. Det kan placeres frit. Uanset om det nu er i skurvognen, på restauranten, i gartneriet eller andre steder, hvor der er brug for internet. Vælg frit mellem TDCs eller Telenors netværk.

Se i øvrigt mere om lynhurtigt erhvervs bredbånd på vores side om 5G internet.

 

Fordele ved mobilt bredbånd

 • Fra 10 GB til 1000 GB
 • Datadelingskort
 • Data Stop ved dataloft
 • Frit valg mellem to netværk – TDC og Telenor
 • Mulighed for datatilkøb efter behov

Ofte stillede spørgsmål om internet til erhverv

Hvordan får jeg internet fra Uni-tel?

Du bestiller Uni-tels erhvervs internet hos din lokale forhandler.

Forbindelsen leveres i samarbejde med TDC, som har mange års erfaring med levering af høj kvalitet og uovertruffen driftsikkerhed til virksomheder.

Hvem installerer internetforbindelsen?

Vi tilbyder et professionelt set-up, og sender altid en autoriseret tekniker ud for at forestå installation, måling og kvalitetssikring af
forbindelsen til vores erhvervsinternet.

Dermed er du altid sikret den optimale forbindelse og højest mulige driftssikkerhed med vores internet til erhverv.

Kan jeg skifte hastighed på mit internet?

Uni-tels bredbåndsforbindelser er alle sammen fleksible og tillader opgradering uden behov for nyt udstyr, teknikerbesøg eller ventetid.

Hvis du får behov for større båndbredde, kan vi skalere op efter dit ønske, så du med det samme får adgang til den øgede båndbredde. Har du flere spørgsmål om vores internet og telefoni er du velkommen til at kontakte os.

Hvad er forskellen på xDSL og fiber?

xDSL leveres via de klassiske kobberlinjer og findes i de fleste ejendomme i hele landet. xDSL er kendetegnet ved en asymmetrisk forbindelse. Det betyder, som i ordet antyder, at upload og downloadhastigheden er asymmetrisk. Det kan altså tage længere tid af uploade noget end, at downloade noget andet.

Fiber leveres via optisk fiber, måske bedre kendt som lyslederkabel. Det er en symmetrisk forbindelse, her er upload og download ens.
Fiberforbindelser er mere stabile og kan leveres med højere hastigheder end xDSL. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig om en løsning på fibernet til erhverv.

Hvad er leveringstiden på erhvervsinternet?

Fra bestilling til endelig levering går der typisk mellem 2 og 8 arbejdsdage for xDSL.

For fiberbredbånd er det meget afhængigt af om der er etableret en fiber eller om denne forbindelse først skal føres. Det kan din forhandler hjælpe med at finde ud af.

Hvad er en dedikeret VoIP?

I bund og grund handler det om at adskille jeres IP-telefoni fra den almindelige internetforbindelse.

Med den dedikerede VoiP-forbindelse sikrer I jer nemt og effektivt mod hacking. Ligesom kvaliteten af samtaler ikke påvirkes af hvad netforbindelsen i øvrigt anvendes til.

Internet erhverv

 

Få svar på din spørgsmål om erhvervsinternet 

Bliv kontaktet af en ekspert i internet til erhverv og mobilt bredbånd. Vi skræddersyer også gerne en løsning for jer.

1 + 6 =