Mobil erhverv: Mobilabonnement til alle typer virksomheder

Uni-tel har attraktive mobilabonnementer til både små og store virksomheder. Vores løsninger er lette at implementere og super fleksible. I vælger selv mobilnetværk, priserne lave og regningerne enkle og overskuelige.

Mobil Erhverv:

EU mobilabonnement – til jer der rejser!

Mobil Erhverv:

DK mobilabonnement – til jer der bliver hjemme

Priser på Uni-tels mobil til erhverv fastsættes af din lokale forhandler

Bliv kontaktet og få skræddersyet en løsning

Et enkelt mobilabonnement til erhverv

Et enkelt mobilabonnement til erhverv

De fleste virksomheder er helst fri for at tænke mere på mobilabonnementet, når først aftalen er indgået. Derfor er vores forskellige typer mobilabonnementer til firmaer både overskuelige og enkle. Det betyder bl.a. at aftalen er nem at gennemskue, og at regningen er nem at læse. Vi tilbyder fire forskellige typer alt efter behov for data og udlandstelefoni.

Et frit mobilabonnement til erhverv

Et frit mobilabonnement til erhverv

Uanset hvilken type telefoniløsning du vælger fra Uni-tel er fleksibiliteten i højsædet. Det betyder bl.a. at du er fri til at beholde dit gamle nummer og fri til at vælge både TDC’s eller Telenors netværk. Du er naturligvis også fri for uforudsete udgifter og fri til at justere i dit abonnement. Kontakt os og hør, hvordan et erhvervsabonnement fra Uni-tel kan hjælpe jer.

Bedre indendørsdækning 

Nogle virksomheder slås stadig med dårlig mobildækning på kontoret. Det forekommer i det meste af landet og både i byer og mere tyndt befolkede egne. Uni-tel tilbyder flere effektive løsninger på problemet:

 

  • WiFi calling: WiFi calling giver jeres medarbejdere mulighed for foretage opkald via jeres trådløse netværk. Det er både nemt, bekvemt og billigt.

     

  • VoLTE: Med VoLTE kan I både ringe op og modtage opkald, selvom der udelukkende er 4G dækning. Opkaldskvaliteten er markant bedre end via 2G og 3G-netværkene med bedre stemmegengivelse og mindre baggrundsstøj.

Den perfekte kombination

Lad Uni-tel samle jeres fastnet- og mobiltelefoni i én løsning

Udfyld formularen og blive kontaktet af en ekspert

4 + 10 =

Frit valg af netværk

Hver enkelt bruger kan frit vælge mellem TDCs eller Telenors netværk. På den måde får alle adgang til det netværk, som er bedst i netop deres område. Uanset hvilke mobile enheder, de benytter.

Enkel administration

Alle abonnementer kan administreres online. Der kan frit hentes statistik til budgetterne og oversigter over det aktuelle forbrug. Dermed er løsningen let at tilpasse virksomhedens udvikling.

Attraktive priser

Uni-tel har konkurrencedygtige priser uanset hvor i verden I ringer til – eller fra. Alle produkter er med sekundafregning, så I betaler aldrig for mere end samtalens eksakte længde.

Tryghed

Hvis dataindholdet i et abonnement overskrides, aktiveres DataStop. Det sker helt automatisk og sikrer, at I altid er garderet mod uventede regninger på firmamobilerne.

Nemt at skifte og flytte nummer

Som kunde hos Uni-tel mister du ikke dit nummer, hvis du skifter job. Uanset om du skifter fra eller til Uni-tel, kan du beholde dit gamle mobilnummer. Vi kan også flytte nummeret for dig.

Læs mere >>

Alle virksomhedstyper

Uni-tel har fordelagtige løsninger på mobiltelefoni til erhverv uanset virksomhedstype. Både butikskæden,  enkeltmandsvirksomheden og den store, internationale koncern kan være med.

WiFi calling

WiFi Calling giver bedre mobildækning og bedre lyd under samtaler. Kaldet transmitteres via jeres lokale wifi. En stor fordel, hvis mobildækningen ikke altid er helt i top på kontoret. Gælder kun Telenor.

Konferencekald

Med Konferencekald kan I afholde møder med flere deltagere uanset hvor I befinder jer. Brug Uni-tels populære platform One-Connect og hold møderne direkte fra jeres mobiltelefoner.

Skift abonnement

Hvis der er behov for at ændre abonnementet for en medarbejder, så ordnes det nemt fra jeres selvbetjeningsside. Brugervenligt og lige til at gå til.

Mobilt bredbånd til erhverv

Med mobilt bredbånd fra Uni-tel kan I være online hvor og hvornår det passer jer. Vi tilbyder pakker fra 1 G til 200 GB og mulighed for ekstra datatilkøb, hvis behovet opstår.

Flere simkort per bruger

Få op til tre ekstra simkort til samme abonnement og del data mellem mobil, tablet og laptop.

Få styr på SMS dialogen

Med SMS Gateway kan I sende SMS’er direkte via den platform, der passer jer bedst: API, mail2SMS-service eller jeres egen selvbetjening.

I får nem adgang til oversigt over afsendte SMS’er og alsidige muligheder for at integrere løsningen med jeres eksisterende systemer. SMS notifikationer kan også integreres i One-Connect.

Ofte stillede spørgsmål om vores mobiltelefoni:

Kan vi beholde vores egne numre?

Ja, det kan I sagtens. Skifter I til en Uni-tel løsning, kan vi nemt og hurtigt flytte jeres numre over til os. Har I brug for nye numre, kan vi også hjælpe med det.

Mobil til erhverv har aldrig været nemmere!

Skal vi skifte mobiltelefoner?

Nej, det er ikke nødvendigt. I skal blot skifte til Uni-tel SIM-kortet når I får en SMS. SIM kortet passer til alle telefoner.

Hvilket netværk er bedst i vores område?

I kan se dækningskort for både TDC og Telenor her: Dækningskort TDC , Dækningskort Telenor

Hvordan spærrer jeg mit SIM-kort?

Det kan du gøre via din selvbetjeningsside, eller du kan ringe til os på tlf. 6910 2200.

Hvordan slår jeg data til når jeg skal til udlandet?

Går turen til udlandet, og vil I benytte data, er der indstillinger, I bør tjekke inden.

Det varierer alt efter, hvilken type firmamobil, I benytter.

På iPhone: Indstillinger – Mobilnetværk – Indstillinger til data – “Dataroaming” skal være aktiveret.

På Android: Indstillinger – Flere netværk – Mobile netværk – Netværksoperatører/udbyder – Vælg automatisk

Kan vi roame (ringe og bruge data i udlandet)?

Har du et EU abonnement? Når du har et EU abonnement, kan du:

  • bruge den inkluderede taletid
  • sende og modtage SMS/MMS
  • bruge den inkluderede data.

Får du brugt al din data, får du tilbudt muligheden for tilkøb af ekstra data.

Har du et DK abonnement? Hvis du har et DK abonnement, kan du kun bruge din mobil i Danmark. Du kan godt ringe og sende beskeder til udenlandske numre fra Danmark. Tager du til udlandet, vil dit abonnement ikke virke. Du skal derfor skifte til et EU abonnement for, at du kan ringe, sende beskeder og bruge internet.

Har du et Basis abonnement? Dit Basis abonnement virker i udlandet og du betaler takster som beskrevet her.

Hvad sker der når jeg har brugt min data?

Har du et DK abonnement? Hvis du har et DK abonnement vil Data Stop blive aktiveret, når du har brugt al din data. Du bliver adviseret via SMS når du har brugt 80% af din data og ved 100% spærres der for yderligere forbrug indtil næste faktureringsperiode.

Har du et EU abonnement? Når du har et EU abonnement vil Data Stop blive aktiveret, når du har brugt al din data. Du bliver adviseret via SMS når du har brugt 80% af din data og ved 100% spærres der for yderligere forbrug indtil næste faktureringsperiode. Så kan du vælge at tilkøbe ekstra data via SMS eller din selvbetjeningsside.

Hvad koster det at ringe til udlandet fra min mobiltelefon?

Se takster på Uni-tels mobiltelefoni til erhverv her.

One-Connect, en skræddersyet løsning fra Uni-tel

Ring til os

One-Connect, en skræddersyet løsning fra Uni-tel

Skriv til os