Telefoniløsning, Cloud løsning, Løsning i skyen, One-Connect, SIP telefoni

En skræddersyet løsning

Hvis kundeservice, videndeling, mobilitet og effektivitet er vigtigt for jer, er One-Connect den rette løsning. One-Connect er en fantastisk smidig platform, som vi skræddersyr præcis til jeres ønsker og behov.

Med One-Connect kan I f.eks. integrere hovedkontor, filialer og hjemmearbejdspladser under ét. I kan samle al telefoni og supplere med funktioner, der styrker synergien:

Omstilling, gratis interne kald, mobilkø, velkomsthilsen, telefonsvarer, one number og meget mere.

Altid den nyeste teknologi

Med One-Connect får I altid adgang til den nyeste teknologi, og vi tilpasser løbende løsningen til jeres udvikling. I får blandt andet adgang til vores One-Connect app, så I kan omstille kald, se status på kollegerne og melde jer ind og ud af køer direkte fra jeres smartphones

Hjælpen er altid nær

One-Connect leveres igennem Uni-tels forhandlere over hele landet. Dermed er I sikret en lokal kontakt, der sørger for det praktiske og som altid kan hjælpe jer videre.
Hos Uni-tel sørger vi for, at jeres løsning altid er opdateret med de nyeste smarte funktioner. Ring til os og lad os hjælpe med at finde en forhandler tæt på jer.

Kontakt os her

Interaktivt dashboard

One-Connect dashboardet giver adgang til masser af muligheder og kan tilpasses, så det viser det, I har brug for. Benyt blandt andet:

  • Omstilling af kald til interne og eksterne kontaktpersoner
  • Valgfri omstillingsmetode
  • Smart og hurtig fremsøgning af brugere
  • Hurtig og effektiv betjening af omstillingsfunktioner via hotkeys.
  • Enkel mulighed for at lave kald til interne og eksterne numre
  • Oversigt over de telefonnumre, der venter i køer
  • Mulighed for at trække ventende kald direkte fra køer
  • Direkte integration med brugerens profil i One-Connect

One-Connect app

Det fulde overblik er nødvendigt. Uanset om man er på farten eller arbejder hjemmefra. Vores app giver adgang til alle de vigtigste funktioner fra One-Connect på virksomhedens mobiltelefoner. Alle ændringer i One-Connect synkroniseres med det samme til telefonen og omvendt.

Ingen omkostninger
One-Connect app’en er gratis at hente og kræver ikke særlige abonnementer eller dyre licenser.

Slut med tung administration
Når alle brugere har adgang til telefonsystemets funktioner via mobilen, sparer det tid og letter administrationen fra centralt hold.

Slut med tung administration og ufleksible ændringsbehov, hver gang en medarbejder er på farten eller skifter mellem kontor og hjemmearbejdsplads.

Vi vil og kan hjælpe. Vores verden er fuld af teknisk jargon. Men bare rolig, vi taler med alle. Lad os hjælpe med jeres IT- og teleløsning.
Ja, tak. Uni-tel må gerne kontakte mig.