One-Connect

Uni-tels platform til erhvervstelefoni rummer alt fra omstilling, velkomsthilsen og mobilkø til gratis interne kald. Løsningen er nem at installere og kan tilpasses alle virksomheder.

Ét nummer - mange muligheder

Med One-Connect behøver medarbejderne kun huske ét nummer. Vores One number-funktion kobler fastnet og mobil sammen, så indgående opkald kan modtages på mobil, fastnet eller begge. Valget er jeres. Ved udgående opkald vælger I også selv, om modtageren skal se firmaets nummer eller et mobilnummer.

My One-Connect

Dashboardet giver direkte adgang til enkel omstilling, træk af kald samt søgning på interne og eksterne brugere. I får også et let tilgængeligt overblik over vigtige driftsinformationer: Hvor mange er i kø, og hvor længe har de ventet? Hvad er den længste ventetid og den samlede taletid for hver enkelt bruger?

Mobil app

Med One-Connect appen har du altid masser af smarte funktioner lige ved hånden. Omstil kald, se status på dine kollegaer, meld dig ind og ud af køer og skift din profil direkte på mobilen. Appen er naturligvis både udviklet til Android og iOS.

En skræddersyet løsning

Hvis I prioriterer kundeservice, mobilitet og effektivitet højt, er One-Connect den rette løsning. Platformen er yderst fleksibel, og vi skræddersyr den præcist til jeres ønsker og behov.

Fx kan I integrere hovedkontor, -filialer og hjemmearbejdspladser under ét. I kan samle al telefoni og supplere med masser af funktioner, der styrker synergien. Benyt eksempelvis omstilling, gratis interne kald, mobilkø, velkomsthilsen, telefonsvarer og ét nummer.

Altid den nyeste teknologi

Med One-Connect har I altid adgang til den nyeste teknologi, og vi tilpasser løbende løsningen til jeres udvikling. I får blandt andet adgang til vores One-Connect app, så I kan omstille kald, se status på kollegerne og melde jer ind og ud af køer direkte fra jeres mobiler.

Statistik

Med Uni-tels statistik løsning får I nemt et overblik over jeres kaldhistorik. Uanset om du er One-Connect eller IP-telefoni kunde får I gratis adgang til vores statistikløsning. I stedet for foruddefinerede grafer, har vi valgt en løsning med større frihed til selv at tilpasse til jeres konkrete behov. Således kan der filtreres på telefonnummer, hovednummer, bruger/kø samt vælge forskellige intervaller og diagramtyper.

Læs mere her >>

My One-Connect, en stabil telefoniplatform

 – Både til PC og mobil

Med Uni-tels interaktive dashboard, My One-Connect, får I adgang til masser af muligheder. Dashboardet kan tilpasses hver enkelt medarbejders ønsker og behov og giver fuld kontrol over egen telefoni.

My Bar

Din egen statusbar hvorfra du kan se din egen kaldhistorik for dagen, du kan ændre status (Forstyr ikke) og styre virksomhedens valgbokse.

Omstilling

Du kan nemt og hurtigt omstille kald ved hjælp af My One-Connect.

Ved at klikke på kaldet får du mulighed for at omstille til en anden. Når du har fundet personen via vores supersøger kan du hurtigt omstille ved at trykke på omstillingsikonet.

Du har også mulighed for at omstille mellem dine egne telefoner.

Drag'n'drop:
Med vores drag'n'drop funktion, kan du hurtigt hive et kald over til en kontakt på dit dashboard og opkaldet omstilles til vedkommende.

Opkald

Du kan ringe op ved hjælp af dashboardet. Du kan ringe op og du kan flytte kald rundt blandt medarbejdere, og til køer.

Valgboks

Ved hjælp af valgboksfunktionen kan du styre indgående kald til din virksomhed.

En enkelt klik og alle indgående kald kan sendes til f.eks. en vagttelefon hvis hele virksomheden holder møde.

 

Opsætning

Dit personlige dashboard
Hver enkelt medarbejder får adgang til deres eget personlige dashboard. De bestemmer helt selv, hvordan det skal se ud på deres skærm. Med de brugervenlige drag'n'drop moduler og tilvalgsmuligheder, opbygges dashboardet ganske enkelt op og designes efter medarbejderens egne behov.

Det er til enhver tid muligt at ændre og rokere rundt på modulerne, eller oprette flere forskellige dashboards afhængig af diverse behov.

Storskærmsvisning
Det er ligeledes muligt, at designe dashboards til f.eks. visning på storskærme i kontormiljøer.

Fuld mobilitet fra vores app

Med Uni-tel’s app kan du tage One-Connect med ud af huset.

Hent den her

Med One-Connect appen har du altid masser af smarte funktioner lige ved hånden. Omstil kald, se status på dine kollegaer, meld dig ind og ud af køer og skift din profil direkte på mobilen. Appen er naturligvis både udviklet til Android og iOS.

Profil

Appen giver dig mulighed for at lave personlige profiler alt efter din tilgængelighed. Fx. kan du lade din mobil tage alle indgående opkald når du er på farten eller viderestille til et hovednummer/kollega hvis du er til møde eller holder fri.

Kontakter

Med vores One-Connect app, er det gjort nemt for dig at have alle dine kollegaer lige ved hånden.

Du kan selvfølgelig se navn og numre på dine kontakter, og herfra kan du også sende dem en SMS eller e-mail.

Køer

Du kan logge dig til og fra på virksomhedens køer og aktivere "Forstyr ikke" med flere forskellige tilpasningsmuligheder.

 

Virtuel telefonsvarer

Du får en visuel telefonsvarer med alle dine beskeder samlet ét sted. Her kan du nemt aflytte, spole, slette og få sendt dine beskeder som MP3-filer til din mail. Du kan også se, hvem der har lagt en besked, så du altid kan svare hurtigt tilbage.

 

Sådan kommer I i gang

Lad os besvare jeres spørgsmål og rådgive jer om løsningen

15 + 8 =

One-Connect, en skræddersyet løsning fra Uni-tel

Ring til os

One-Connect, en skræddersyet løsning fra Uni-tel

Skriv til os

Gratis Teams event