Uni-tel laver integration til alle typer af systemer

Integration af IT og telefoni

Uni-tel leverer intelligente integrationer til jeres øvrige it-systemer. Vores platform integrerer med alle førende CRM- og ERP-systemer samt Microsoft Teams og Office 365.

Fiber internet

Fuld integration til Microsoft Teams

Vi laver en komplet integration af vores alsidige telefoniplatform One-Connect til Microsoft Teams. Dermed er al jeres kommunikation samlet ét sted.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Via et stærkt samarbejde med Microsoft-konsulenter er Uni-tels alsidige og fleksible platform One-Connect blevet fuldt integreret i Teams. Dermed er al kommunikation samlet et sted.

Læs mere om Telefoni i Microsoft Teams her >>

Når alt skal spille sammen

Med Uni-tels platform One-Connect kan I flytte store dele af jeres administration over på Teams og samtidig få telefonien med. Så kan I have både CRM, telefoni og videokonference på samme platform.

Sådan bruger Danske Konferencecentre løsningen >>

Integration af telefoni til CRM, ERP og Office 365

Med smarte integrationer til både Office 365 og en lang række CRM- og ERP-systemer kan I sætte jeres data i spil og give en bedre oplevelse, når kunden ringer. Uni-tels forhandlere hjælper jer med alle faser fra analyse til implementering og drift. Det gælder også avancerede callcenter- og kontaktcenter-løsninger.

Uni-Connect gør det nemt at integrere One-Connect med virksomhedens øvrige systemer.

CRM og ERP

Uni-tels One-Connect giver en række stærke muligheder for integration med jeres egne it-systemer. Vores platform fungerer med alt fra Salesforce og e-conomic til Microsoft Dynamics NAV.

Med Uni-tels enkle One-Connect værktøjer får I en effektiv og intelligent telefoniløsning

Office 365

Med vores intelligente integration til Office 365 er det fx nemt at få vist relevante kalenderdata i jeres Uni-tel One-Connect dashboard. God kundeservice over telefonen har aldrig været nemmere.

Telefoni og tidsregistrering i én løsning

Per 1. juli 2024 bliver tidsregistrering lovpligtigt. Det betyder at arbejdsgivere  skal registrere alle medarbejderes arbejdstid. Uni-tel og Totalview har udviklet en integreret løsning, så medarbejderne kan logge ind på deres telefon og registrere tid samme sted.

Det er nemmere for medarbejderne og minimerer fejl og klientforvirring. Vi leverer både helt enkle app-baserede løsninger og smarte integrationer, der er tilpasset jeres øvrige systemer.

Læs mere om vores software til tidsregistrering »

Integreret telefoni