Her er integration gjort nemt for jer

Med Uni-tels enkle One-Connect værktøjer får I en effektiv og intelligent telefoniløsning, der arbejder sammen med virksomhedens øvrige systemer.
Uanset om I benytter jer af én eller flere leverandører.

Vi integrerer blandt andet med:

Integrer Microsoft Teams med One-Connect

Alle features fra Uni-tels alsidige telefoniplatform One-Connect, er i dag fuldt integreret i Microsoft Teams.
Dermed kan al kommunikation styres fra ét sted.

Vores telefoni er integreret i Teams

Telefonmodulet i Teams er i udgangspunktet mangelfuldt. Men via et stærkt samarbejde med Microsoft-konsulenter er Uni-tels alsidige og fleksible platform One-Connect blevet fuldt integreret. Dermed er al kommunikation, inkl. telefoni, samlet et sted.

Læs mere om Telefoni i Microsoft Teams her >>

Microsoft Teams er fremtiden

Teams er markedets stærkeste kommunikationsplatform til virksomheder. Den er selve kommandocentralen i Microsofts satsning på effektiv kommunikation og vidensdeling. Teams indgår i Office365 og understøtter funktioner lige fra HR og Marketing til Økonomi og Udvikling.

Andre integrationsmuligheder vi tilbyder

URL kald

One-Connect giver en række stærke muligheder for integration med kundernes egne systemer. Via URL kald fra kaldplaner og ved hjælp af Uni-Connect-klienten, kan der bygges en effektiv, intelligent telefoniløsning, der arbejder smidigt sammen med virksomhedens øvrige systemer.

Uni-Connect

Uni-Connect gør det nemt at integrere One-Connect med virksomhedens øvrige systemer. Har du eksempelvis et økonomisystem, du ønsker at søge kunder frem fra, når et kald besvares, kan klienten sættes op til præsentere kundens stamdata for dig, allerede før du byder velkommen.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon

15 + 11 =

One-Connect, en skræddersyet løsning fra Uni-tel

Ring til os

One-Connect, en skræddersyet løsning fra Uni-tel

Skriv til os