Uni-tel laver integration til alle typer af systemer

Integration af IT og telefoni

Uni-tel leverer intelligente integrationer til jeres øvrige it-systemer. Vores platform integrerer med alle førende CRM- og ERP-systemer samt Microsoft Teams og Office 365.

Fiber internet

Fuld integration til Microsoft Teams

Vi laver en komplet integration af vores alsidige telefoniplatform One-Connect til Microsoft Teams. Dermed er al jeres kommunikation samlet ét sted.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Via et stærkt samarbejde med Microsoft-konsulenter er Uni-tels alsidige og fleksible platform One-Connect blevet fuldt integreret i Teams. Dermed er al kommunikation samlet et sted.

Læs mere om Telefoni i Microsoft Teams her >>

Når alt skal spille sammen

Med Uni-tels platform One-Connect kan I flytte store dele af jeres administration over på Teams og samtidig få telefonien med. Så kan I have både CRM, telefoni og videokonference på samme platform.

Sådan bruger Danske Konferencecentre løsningen >>

Integration af telefoni til CRM, ERP og Office 365

Med smarte integrationer til både Office 365 og en lang række CRM- og ERP-systemer kan I sætte jeres data i spil og give en bedre oplevelse, når kunden ringer. Uni-tels forhandlere hjælper jer med alle faser fra analyse til implementering og drift. Det gælder også avancerede callcenter- og kontaktcenter-løsninger.

Uni-Connect gør det nemt at integrere One-Connect med virksomhedens øvrige systemer.

CRM og ERP

Uni-tels One-Connect giver en række stærke muligheder for integration med jeres egne it-systemer. Vores platform fungerer med alt fra Salesforce og e-conomic til Microsoft Dynamics NAV.

Med Uni-tels enkle One-Connect værktøjer får I en effektiv og intelligent telefoniløsning

Office 365

Med vores intelligente integration til Office 365 er det fx nemt at få vist relevante kalenderdata i jeres Uni-tel One-Connect dashboard. God kundeservice over telefonen har aldrig været nemmere.