Uni-tels fastnettelefoni til erhverv. Tjek vores fastnet telefoni til erhverv ud.

Fastnettelefoni til erhverv

Fastnettelefoni fra Uni-tel giver jer branchens højeste oppetid til stærkt konkurrencedygtige priser. Løsningen er super fleksibel og gør det let at skifte fra fastnet til mobil og omvendt.

Fastnetnummer til mobil. Bliv klogere på fastnettelefoni fra Uni-tel her.

Moderne fastnettelefoni til erhverv er lig med VoIP

Når folk i dag taler om fastnettelefoni, er det typisk IP-telefoni, de mener. Det kaldes også VoIP, som står for Voice over Internet Protocol. Den traditionelle fastnettelefon med en såkaldt PSTN eller ISDN-forbindelse via kobberledninger er udfaset i erhvervstelefoni langt de fleste steder.

Nogle vælger helt at droppe fastnet, men de fleste virksomheder har fortsat brug for en løsning, som er bedre egnet til skrivebordsarbejde end mobilen. Valget falder gerne på et headset, som går direkte ind i telefonsystemet via PC´en eller på IP-telefoner på skrivebordet.

Læs mere om IP telefoni >>

Der findes stadig flere fastnet telefoni udbydere heriblandt Uni-tel. Kontakt os og hør mere om vores fastnet abonnement.

Fastnet med alsidigt omstillingsbord i skyen

At fastnettelefoni til erhverv er blevet moderniseret, er især synligt, når det kommer til omstillingsbordet. I et moderne omstillingssystem er alt digitalt og ligger i skyen. Det betyder, at I altid har adgang til de seneste opdateringer, de nyeste features og den mest moderne teknologi. Langt de fleste justeringer – det gælder også, hvis I får nye brugere på systemet – kan foretages af vores forhandlere, mens I har dem i røret. I kan godt få en tekniker ud, men oftest er det ganske enkelt ikke nødvendigt.

Se hvordan I integrerer telefoni i Teams >>

Skift nemt fra fastnet til mobil hos Uni-tel.

Fastnetnummer til mobil – få det hele med på farten

Fordi moderne fastnettelefoni er digitalt og kører over internettet, rummer det masser af smarte features. Med Uni-tels system One-Connect er det fx let at skabe en helt ubemærket overgang fra fastnet til mobil, hvis man tager et kald på kontoret, men skal videre til et møde i byen. Hvilket nummer man vælger at få vist ved udgående kald kan også tilpasses frit. Enten af den enkelte bruger eller fra centralt hold. Det kræver stort set ingen administration, hvis en bruger fx ønsker at benytte sit fastnetnummer til mobil eller omvendt.

Behold både fastnetnummer og fastnettelefon

Det er let at skifte til Uni-tel. Hverken jeres ansatte eller jeres kunder behøver mærke spor til overgangen. Det skulle da lige være på grund af en mindre telefonregning eller en mere stabil linje. Selve skiftet er gnidningsfrit, og I kan beholde alle jeres numre, både til fastnet og til mobil. Hvis I har bordtelefoner eller anden hardware i forvejen og alene ønsker at skifte udbyder, er Uni-tel også den rette løsning. Langt det meste kan uden problemer integreres med vores fleksible telefoniplatform.

Bliv kontaktet af en forhandler >>

Fastnettelefoni erhverv - få en løsning fra Uni-tel.
Billigste fastnet telefoni i Danmark. Kontakt os og få et tilbud på fastnettelefoni.

Billigste fastnettelefoni

Uni-tels priser på fastnet og mobil er stærkt konkurrencedygtige. Vores kunder vælger os ikke nødvendigvis for at få det billigste mobilabonnement eller det billigste fastnet telefonabonnement. Rigtig mange kommer dog alligevel bagefter og fortæller os, at de har sparet penge på at skifte udbyder.

Se hvad kunderne siger om Uni-tel >>

Prøv vores fastnet-abonnement

Når det kommer til gennemskuelige priser har Uni-tel altid været en af de absolut stærkeste udbydere. Regningen er til at forstå, uanset om I vælger et mobilabonnement et fastnet-abonnement eller en kombination af de to.