Uni-tel udbyder eSIM – fremtidens SIM-kort 

Med eSIM kan du have arbejds- og privatnummer på samme mobil. Og numre til nye kolleger oprettes nemt og hurtigt. Men hvad er eSIM, hvad koster eSIM, og hvorfor udbyder vi det? Få svar på dine spørgsmål og kom i gang med den smarte teknologi med det samme!

Lynhurtigt bredbånd til erhverv

Hvad koster eSIM?

Hvis du leder efter den billigste udbyder af eSIM er du kommet til det rette sted. Uni-tel tilbyder eSIM til alle kunder med TDC-abonnement, og det koster ikke ekstra i forhold til et almindeligt SIM-kort. Så for eSIM hos Uni-tel er pris ikke et spørgsmål. Det eneste, det kræver, er, at din mobil er klar til det.

Kontakt os nu og kom i gang »

En samlet telefoni- og internetløsning giver flere fordele

Hvad er eSIM?

Et eSIM er et digitalt SIM-kort, som erstatter det fysiske SIM-kort i din mobiltelefon. Det er indbygget i enheden på forhånd, så du behøver ikke sætte et fysisk SIM-kort i mobilen. eSIM aktiveres via en QR-kode, som du får fra Uni-tel.

Ring til kundeservice »

Find bredbånd erhverv priser ved at kontakte os

Intet fysisk kort

Fordi eSIM er en 100% digital løsning slipper du for at udskifte SIM-kort fysisk. Du kan kombinere eSIM med et klassisk SIM-kort og have flere aktive telefonnumre på din mobil. Privat- og arbejdsnummer kan køre på samme mobil uden problemer.

erhvervs fiber fra Uni-tel. 24 timers døgnservice.

Nem opsætning

Det er nemt at komme i gang. Du skal bare sørge for at have adgang til wi-fi eller mobilnetværk, sikre dig, at det nyeste styresystem er installeret på din telefon eller tablet og skanne den QR-kode, du har modtaget på mail fra din eSIM udbyder.
E sim er et digitalt simkort. Vi udbyder e sim kort

Nem administration

Den nye løsning giver også lynhurtig oprettelse af nye numre. Bestil det ved at ringe til din eSIM udbyders kundeservice på tlf. 6910 2200. Når eSIM er bestilt, modtager du en e-mail med en QR-aktiveringskode, og så er du i gang.

Sådan får du eSIM på dit mobilabonnement

Sådan får du et eSIM mobilabonnement

  1. Bestil eSIM mobilabonnement ved at ringe til din forhandler
  2. Tjek om din mobil understøtter eSIM
  3. Tjek, om din mobil er opdateret med det nyeste styresystem
  4. Sørg for at have adgang til wi-fi eller mobilnetværk
  5. Tag dit gamle SIM-kort ud før skift fra fysisk til digitalt simkort
  6. Åbn din aktiverings-email fra kundeservice på en anden enhed
  7. Skan QR-koden i e-mailen med mobilen for at aktivere dit eSIM
  8. Kontakt din forhandler eller Uni-tel, hvis du har spørgsmål!

Flyt eSIM til ny telefon

Hvis du får ny telefon, er det muligt at overføre et digitalt simkort fra én mobil til en anden. Har du brug for et helt nyt eSIM, er det heldigvis både nemt og hurtigt at bestille et nyt. 

Skulle du blive i tvivl om noget, tager det allerhøjst et part minutter at få det fikset med hjælp fra vores support. Flyt eSIM til ny telefon? Klik på knappen, så hjælper vi dig!

Flyt eSIM til en ny telefon er enkelt og ligetil. I praksis sletter du det gamle og får et nyt.

eSIM til mobiler og Internet of Things?

Der er næppe tvivl om, at eSIM er fremtidens måde at identificere forskellige abonnenter eller enheder på. Lige nu vinder det hastigt frem på mobiler og tablets i Danmark, men det kommer også til at spille en vigtig rolle i Internet of Things.

Uanset, om det nu er robotter på lageret eller sensorer i kølerummet vil der ofte være behov for forbindelse til nettet, og her er eSIM den helt oplagte løsning. Klik nedenfor og kontakt os om eSIM i Danmark eller hvis du vil have et eSIM mobilabonnement.

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Svar fra din eSIM udbyder: Hvordan virker eSIM?

Du kan få eSIM - eller embedded sim - til alle typer mobiler, der er klar til det. Fx Apple og Samsung-telefoner.

Embedded SIM – til mobiler fra både Apple og Android

Hvad er eSIM og hvordan virker eSIM egentlig? Her får du en lidt længere forklaring, som også går et stik dybere ned i, hvad teknologien egentlig er for noget. Du kan nemlig roligt regne med, at mange medarbejdere i din virksomhed vil være nysgerrige og efterspørge det i stor stil.

eSIM står for Embedded SIM. Embedded betyder indlejret på dansk, så Embedded SIM kan altså oversættes til indlejret SIM-kort. Og nu, vi er i gang: SIM står for Subscriber Identity Module hvilket kan oversættes til det ikke alt for mundrette ord ”abonnentidentitetsmodul.

Og for god ordens skyld: Det fungerer både til Apple og Android, så både iPhone, Samsung mfl. kan være med.

eSIM kort lagrer oplysninger som traditionelle SIM-kort

Et eSIM er således bygget direkte ind i en enhed, fx en mobiltelefon eller en tablet. I modsætning til et traditionelt SIM-kort, som kan tages ud og skiftes mellem enheder, er e-sim en del af enheden og kan ikke skiftes.

Teknisk fungerer det på samme måde som et almindeligt SIM-kort ved at lagre oplysninger om dit abonnement, så du kan oprette forbindelse til mobilnettet. Dette gør det lettere for producenter af diverse elektroniske enheder at gøre dem kompatible med forskellige mobilnet uden at skulle inkludere et fysisk SIM-kort. Det er altså et digitalt simkort. 

Til erhverv vil eSIM kort have den særlige fordel, at privat- og arbejdsnummer kan ligge på samme enhed.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af din eSIM udbyder i Danmark

Få en ekspert til at ringe dig op. Vi kommer gerne med en uforpligtende og skræddersyet løsning til jeres virksomhed i Danmark.

12 + 1 =