Flere muligheder med IP-telefoni

IP-telefoni har mange fordele sammenlignet med traditionel fastnettelefoni. IP-telefoni priser er ofte lavere, og administrationen er enkel. Fx er det let at justere antallet af talekanaler, så systemet altid matcher antallet af medarbejdere. Med Uni-tel er IP-telefoni-opsætning super fleksibelt, og I kan altid vælge netop det telefonanlæg, der dækker jeres behov bedst muligt.

I får kort sagt flere muligheder og færre begrænsninger til en bedre pris.

Billig IP-telefoni

 • Sekundafregning i Danmark og internationalt
 • Kun opkaldsafgift på besvarede opkald
 • Lave priser på udlandstelefoni
 • Automatisk prisregulering

IP-telefoni over grænserne

 • Lave IP-telefoni priser – også i udlandet
 • Udlandsnumre i hele verden
 • Danske og internationale numre samlet hos én operatør

Gennemskuelighed

 • Enkel administration via online-selvbetjening
 • 24/7 overvågning
 • Ingen mærkelige gebyrer
 • Nemt overblik over løsninger og forbrug

Bedste og billigste IP-telefoni

Valgfrihed

I dag bliver IP-telefoni til erhverv ofte kun solgt som en hosted løsning i skyen, hvor du får den internetbaserede telefoni leveret fra et stik i væggen.

For mange kan det imidlertid være en fordel at beholde PBX-anlægget i virksomheden, og derfor tilbyder vi hos Uni-tel sammen med vores forhandlere naturligvis begge dele.

Vi understøtter alle markedets løsninger: 3CX, Alcatel-Lucent, Avaya, Cisco, Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams, Unify, NC Philips, LG, Vodia PBX, Audiocodes, Mitel, Gigaset, Innovaphone, Polycom, Yealink, Snom, SpectralInk, Grandstream.

Sikkerhed

IP-telefoni har en række fordele, hvad angår sikkerhed. Uni-tel tilbyder bl.a.:

 • Forbrugsgrænse der effektivt forhindrer misbrug
 • Access Control Lists der forhindrer uautoriseret adgang
 • Døgnovervågning af alle systemer og netværk
 • SMS-advarsel hvis forbindelsen til virksomheden brydes – både til jer og jeres forhandler
 • Automatisk nød-viderestilling til mobiltelefoner i tilfælde af strømsvigt i virksomheden
 • Mulig adskillelse af tele- og internettrafik

De laveste telefoni-priser - og den højeste oppetid

Noget af det vigtigste for os er, at I altid har telefoni der virker. Vi har ikke blot de laveste priser på IP-telefoni. Vi har også branchens højeste oppetid.

Statistik

Med Uni-tels statistikløsning er det nemt at få overblik over jeres opkaldshistorik. Statistikmodulet følger med, uanset om I vælger at benytte Uni-tels populære One-Connect-platform eller om I alene vil være IP-telefonikunder. Løsningen er enkelt at benytte, og I kan selv tilpasse den, så I får vist de data, I har brug for. Der kan bl.a. filtreres på telefonnummer, hovednummer, bruger/kø og vælges mellem forskellige intervaller og diagramtyper.

Læs mere her >>

Undgå hacking og misbrug

– VoIP-telefoni adskiller jer fra den offentlige internetforbindelse

 

Ved at bruge en dedikeret VoIP-forbindelse adskilles jeres IP-telefoni fra jeres almindelige, offentlige internetforbindelse. Det er en sikrere løsning, som også betyder, at I frit kan skifte internetforbindelse, uden at det påvirker telefonløsningen. Samtidig flyttes det tekniske ansvar og administrationen over til operatøren, så I slipper for tidskrævende administration og bøvl.

Læs mere om, hvad IP-telefoni er her >>

Sikring af jeres telefoni ved strømsvigt

Hvis I kombinerer en dedikeret VoIP-forbindelse med One-Connect, kan I lade telefoni overgå til firmaets mobiltelefoner i tilfælde af overgravede kabler eller strømsvigt i virksomheden.

Intet behov for firewall

Intet behov for komplicerede firewals eller anden hardware for at håndtere virksomhedens telefoni.

Ingen risiko for eksternt misbrug

En gevinst ved dedikerede VoIP-forbindelser er, at når virksomhedens telefoni ikke længere sendes over det offentlige internet, fjernes risikoen for misbrug af telefoniløsningen.

Enklere administration

Udgifter til telefoni og internet kan naturligvis adskilles i virksomhedens regnskab for større gennemsigtighed i den reelle udgift.

Smidig tilpasning af abonnementer

I kan frit skalere op til det antal linjer, I har behov for. Uden nyt udstyr, uden lang sagsbehandling. I samme øjeblik abonnementet er opgraderet, har I adgang til de ekstra telefonlinjer.

Frit valg af internet-leverandør

Uni-tels fleksibilitet gælder også internetudbyder. I kan frit skifte til en ny udbyder uden at det påvirker telefonien.

Mobil PBX med fastnet-fordele

Med Mobil Connect sendes både mobil- og fastnettrafik igennem jeres PBX (3CX/Avaya/Innovaphone/Mitel).

Dermed håndteres jeres mobilkald som fastnetkald, og giver mulighed for at bruge PBX faciliteterne på mobiltelefonen. Vores PBX løsninger gør det desuden synligt, om mobiltelefonen er ledig eller optaget.

Alle jeres mobiltelefoner kan kobles til Uni-tels PBX telefoni.

Uni-tels mobilabonnementer til erhverv >>

IP-telefoni opsætning

IP-telefoni opsætning er væsentligt enklere end opsætning af konventionel fastnettelefoni. Teknologien er 100 procent webbaseret, hvilket gør installation og konfiguration meget let at gå til. Vedligeholdelse og opgradering af systemet er ligeledes enkelt.

Enkelheden omkring både opsætning og vedligehold betyder samtidig, at I er sikret et konstant opdateret system, som altid giver adgang til de nyeste features.

Læs mere om hvad IP-telefoni er >>

Enkel opsætning af telefoni