I Danmark trækkes stikket snart til den sidste ISDN-forbindelse. Hvis I fortsat bruger ISDN-telefoni, står Uni-tel klar med flere gode løsninger. I praksis behøver I derfor ikke mærke til lukningen.

Når TDC lukker for ISDN-linjerne den 31. december, behøver det ikke medføre tvangsomlægning for virksomheder, der stadig bruger teknologien. Hos Uni-tel har vi gjort det nemt og billigt at beholde sin eksisterende ISDN-løsning.

Den løsning, vi har lavet, kaldes ISDN-Gateway og er stort set plug and play. Det betyder, at I kan fortsætte med jeres eksisterende telefonsystem- og udstyr, som blot tilføjes en konverter.

Få mere info >>

Tal med jeres forhandler om ISDN-lukningen

Vi anbefaler alle, som stadig har en ISDN-forbindelse at tage en snak med deres forhandler om, hvad den bedste løsning er for dem. Vi hjælper gerne med en gnidningsfri videreførelse af ISDN telefoni, men vi står også klar med gode og prisvenlige alternativer.

For de fleste vil alternativet være IP-telefoni, f.eks. via Teams eller mobilnetværk. Det afhænger af, hvordan hverdagen ser ud for den enkelte virksomhed.

Find din forhandler >>

Erstat jeres ISDN-forbindelse med et smartere system

ISDN har flere ulemper, som kan gøre det fordelagtigt helt at skifte system. Der er fx et begrænset antal talekanaler. Det gælder også, at selvom I har omstillet et opkald, vil kaldet stadig optage en af jeres kanaler. Ting som disse slipper I for med en mere moderne løsning.

Den moderne løsning fra Uni-tel hedder One-Connect. Det er en superfleksibel og elegant platform, som samtidig indeholder masser af smarte features. I kan fx frit skifte mellem mobil og fastnet, I kan se status på kolleger og gøre jeres omstilling mere kundevenlig, ligesom det er let at melde sig ind og ud af køer, se opkaldsstatistik og meget andet.

Hvis I overvejer at skifte, så læs mere om fordelene i vores artikel om telefonomstilling og omstillingsanlæg.

Den endelige lukning af ISDN sker med virkning fra 31. december 2021.

Erstat isdn med en ny smart telefonløsning

Behold ISDN, hvis I ønsker det – udskift ISDN hvis I ønsker det! Uni-tels tilgang er som altid fleksibel. Uni-tels One-Connect er under alle omstændigheder et stærkt alternativ, hvis I vil skifte system i forbindelse med ISDN lukning.

Læs mere om erhvervstelefoni fra Uni-tel >>

ISDN lukker

 

Bliv kontaktet af en ekspert

Få en ekspert fra en professionel leverandør til at ringe dig op. Vi kommer gerne med en uforpligtende og skræddersyet løsning på jeres overgang fra ISDN.

8 + 9 =