”Vi fik vi ikke bare en billigere, men også en bedre løsning”

Bagerkæden Guldægget har fået mere driftssikker telefoni ved at skifte til Uni-tel. Den kompetente og ærlige rådgivning fra forhandleren Ontec sikrede desuden en løsning, som var skræddersyet i alle detaljer.

Det går godt hos Esbjergs populære bagerkæde Guldægget. I skrivende stund har de driftige sydvestjyder ud over fire bagerbutikker også åbnet to caféer. Seneste skud på stammen af gode idéer er en drivein-bager. Vi har stillet direktør og stifter Mark Mikkelsen en stribe spørgsmål om deres forretning og deres telefoni.

Kan du kort beskrive jeres forretning?

“Vi er en todelt forretning, hvor den største del er bageridrift. Vi har fire bagerier i Esbjergområdet og to tilknyttede caféer, som er en form for forlænget arm af bagerierne. Der kan vi give folk en mere direkte oplevelse af vores produkter.”

Hvor mange er I?

“Vi er 145 medarbejdere.”

Guldægget i Esbjerg sparer ikke på råvarerne. Til gengæld har de sparet penge ved at skifte telefonudbyder. I dag er den succesfulde bagers telefoni leveret af Uni-tel og Ontec.

 

Hvornår blev I kunder hos Uni-tel og Ontec?

“Vi blev kunder i 2022 forbindelse med etableringen af vores nye produktionslokale på Strandby Kirkevej, hvor vi åbnede et drive-in-bageri. Så der er både produktionslokaler, en butik, hvor man kan gå ind og handle og en drive-in-station, så man kan handle direkte fra bilen. Det har været en meget stor succes. Folk kører hen og bestiller det, de skal bruge, og kører videre til næste destination.”

Hvilken rolle spiller telefoni for jeres forretning?

“Det er en stor del af forretningen, for vi har ikke et online-salg. Man kan kommunikere med os på to måder – den ene er at gå ind i butikken og være i dialog med ekspedienterne, den anden er at ringe og forudbestille. Derfor er vi også dybt afhængige af en stabil telefoniløsning uden udfald. Det kan være en meget stor omsætning, vi går glip af, hvis netværket er nede.”

Som regel vil der være nogle kompromiser, når du går over til et produkt, som er billigere. Men her har jeg kun oplevet, at jeg har fået mere for mindre.

Hvad lagde I særlig vægt på, da I skulle vælge et nyt telefonsystem?

“Det ene var stabilitet, og det var nok det vigtigste. De skulle kunne garantere, at vi ikke fik udfald. Og så selvfølgelig pris. Og det må vi sige, at de har levet op til. Vi fik vi ikke bare en billigere, men også en bedre løsning. Det kan vi godt lide, når vi bor i Vestjylland. Men det er klart, at vi ikke vil spare penge, hvis ikke kvaliteten følger med. Det, du sparer, kan du hurtigt miste på tabt omsætning.”

Hvordan ser jeres løsning ud?

”Vi har IP-baserede fastnettelefoner i alle afdelinger, både i produktion, butikker og cafeer. Og så har vi nogle medarbejdere, der også har mobiltelefoner.”

”Løsningen er forholdsvis enkel og fungerer godt. Vi har et hovednummer, folk ringer ind på, og hvor de kan trykke sig videre og komme i kontakt med den, de skal tale med.”

”I øvrigt var det også Ontec, der leverede vores drive-in-opsætning. De er størst i Danmark på den slags integrationsløsninger, som de også leverer til Burger King, Sunset Boulevard osv.”

Hvordan gik skiftet fra det gamle system til det nye?

”Vi oplevede et højt serviceniveau. Ontec kørte rundt til samtlige afdelinger den dag, det foregik, og sikrede, at hver eneste forbindelse virkede som den skulle. Det eneste, vi skulle håndtere selv, var vores egne mobiler. Der havde vi fået en bestemt dato og et bestemt klokkeslæt, hvor vi skulle skifte SIM-kort. Der var ingenting at indvende.”

Havde I bekymringer forud for skiftet?

Vi overvejede det meget nøje. Det værste, der kunne ske, var, at vi åbnede om morgenen og vores telefoni ikke fungerede. Men de ved jo, hvad de har med at gøre. De gav os tryghed for, at det ville fungere, og det gjorde det også.”

Oplever I fordele i det daglige?

”Ikke ud over, at vi til dato ikke har oplevet et eneste udfald på forbindelsen til vores telefoner. Hos den forrige leverandører oplevede vi nedbrud to gange over et halvt år, hvor det var nede i flere timer. Det er superutilfredstillende, når man driver en forretning som vores.”

Hvordan fungerer den daglige service nu, hvor I er i drift?

Vi har oplevet en ekstremt høj service og et dybt engagement. Ikke kun i driften, men også i at finde den rigtige løsning. Der er en interesse i, hvilken type virksomhed, vi er, og i, hvad vores behov er. F.eks. blev der set på, om der var noget, vi skulle skalere op eller ned på, nu hvor vi skiftede.”

”Det er godt, at nogen har en ekspertise og går ind i en analysedialog for at finde den rigtige løsning for os. Vi får altid en skræddersyet løsning, og der er altid ærlighed. Også selvom det ikke er den bedste forretning for dem. Vi oplever en leverandør, der går op i, at det skal være den bedste forretning for os.”

Har du noget at bemærke før vi slutter?

”Jeg tror, min tilfredsstillelse ligger i, at jeg får noget, der både er bedre og billigere. Som regel vil der være nogle kompromiser, når du går over til et produkt, som er billigere. Men her har jeg kun oplevet, at jeg har fået mere for mindre. Det synes jeg er en væsentlig pointe at få med.”

Kort om Guldægget

Antal medarbejdere:
145

Produkter:
Brød leveret via bagerier og caféer

Eksisteret siden:
2014

 

Telefoni hos Guldægget

One-Connect fra Uni-tel inklusive fastnet- og mobiltelefoni. Hertil en integreret løsning til drive-in-salg leveret af forhandleren Ontec.

Uni-tel og Ontec har været leverandør af VoIP og mobiltelefoni til Guldægget siden maj 2022.

 

Løsning:
Mobil- og fastnettelefoni baseret på Uni-tel One-Connect, leveret af Ontec

Branche:
Bageri og café

Antal medarbejdere:
145