Fleksibelt, mobilt og til at betale

Hos Jyllands mest erfarne Suzuki-forhandler er fastnet fortid. Alle ansatte er forbundet med både kunder og hinanden via Uni-tels mobile app.

For Flemming Aagaard og hans kolleger hos Bakkebiler A/S i Haderslev, er telefoni ikke noget, de tænker meget på til daglig. Ikke, fordi det ikke er vigtigt, for det er det i den grad. Men fordi, hans leverandør uden tøven kan svare bekræftende på hans vigtigste spørgsmål til løsningen.

”Jeg skal vide, at fleksibiliteten er der, og jeg skal vide, at priserne er rigtige. Og så skal jeg have tillid til produktet og vide, at der ikke er udfald i det”, siger Flemming Aagaard, som efter otte års samarbejde med Uni-tel kan bekræfte, at her er der ingen slinger i valsen.

Bakkebiler A/S har valgt en ren mobil løsning, hvor alle medarbejdere kan modtage opkald udefra, og alle kan stille videre til hinanden. Omdrejningspunktet er Uni-tels mobile app, der rummer de fleste af de funktioner, man normalt finder i et stationært system.

Telefonsystemet ligger i en app

Flemming Aagaard og Bakkebiler A/S har valgt en ren mobil løsning, hvor alle medarbejdere kan modtage opkald udefra, og alle kan stille videre til hinanden. Omdrejningspunktet er Uni-tels mobile app, der rummer de fleste af de funktioner, man normalt finder i et stationært system.

”Appen er intuitiv og nem at gå til. Og sammenlignet med fastnet er fleksibiliteten meget stor. Vi har tidligere haft en fastnetløsning, men i dag ville det slet ikke give mening. Vi har mange kvadratmeter, og det dur ikke for os at være bundet til et skriveord. Med mobilløsningen kan vi finde den, der passer bedst til opkaldet og stille videre. Andre gange ringer vi selv tilbage”, siger Flemming Aagaard.

 

Økonomisk fordelagtig løsning

Ud over, at den fleksibilitet, mobilløsningen giver, passer bedre til forretningens daglige drift, har den også sparet virksomheden penge.

”Jeg tør slet ikke tænke på, hvad vi brugte på fastnet. Det var så vildt. I dag holder jeg selvfølgelig øje med prisen, men det virker fair. Jeg har fornemmelsen af, at det er gode, rene nettopriser, og jeg har det fint med at sige, at dette her virker som et ærligt produkt”, siger Flemming Aagaard.

 

Supporten er tæt på

Selvom systemet kører stabilt, og løsningen er relativt enkel, er adgangen til support ikke ligegyldig. Flemming Aagaard gør det klart, at han meget nødig bruger tid i en telefonkø hos sit eget telefonselskab.

”Det betyder meget, at folk er tilgængelige. Det sker ikke så tit, men når vi har behov for ekstra finindstillinger, ringer vi, og så bliver der reageret hurtigt. Det er altafgørende, at vi ikke havner i en lang telefonkø”, siger han.

Er der noget, I savner ved fastnettelefoni overhovedet?
”Nej. Det, vi har nu, fungerer upåklageligt. Og backup er hurtigt tilgængeligt, og priserne konkurrencedygtige.”

 

Kort om Bakkebiler A/S

Bakkebiler A/S ligger i Haderslev og drives af Flemming og Pia Aagaard sammen med et dedikeret team af Suzuki-entusiaster.

Virksomhedens historie går tilbage til 60´erne, hvor Flemming Aagaards far fik smag for bilsalg. Bakkebiler har eksisteret i sin nuværende form siden 1984, hvor de blev den første Suzuki-forhandler i Jylland. Den lille, men succesfulde virksomhed har i alt syv medarbejdere.

 

Telefoni hos Bakkebiler

Bakkebiler har en ren mobil-løsning fra Uni-tel. Løsningen er baseret på One-Connect og alle medarbejderes telefoni kører via en mobil app.

Implementering og drift varetages af Uni-tel-forhandleren Technocom. Technocom er ligesom alle forhandlere af Uni-tels løsninger lokalt baseret og dermed altid tæt på kunden.

 

Løsning: Mobilløsning baseret på Uni-tel One-Connect

Branche: Automobil

Antal medarbejdere: 7