”Sublim service”

Den succesfulde bilforhandler Bin2Bil går længere end de fleste for at imødekomme kundernes ønske om god service. Driftschef, Kristian Haubjerg fortæller her, hvordan en telefoniløsning fra IPhouse og Uni-tel understøtter forretningen ned til mindste detalje.

12. februar 2021 er en dato, der har bidt sig fast hos Bin2Bils driftschef, Kristian Haubjerg. Det var nemlig den dag, de var klar til at lave det endelige skift over til Uni-tels telefoniplatform One-Connect. Det kan måske lyde lidt overdrevet. Der er trods alt bare tale om telefoni. Men når man stiller så store krav til service, som de gør hos Bin2Bil, er der ikke noget, der hedder ”bare”.

Bin2Bils telefoni er skræddersyet til at håndtere 140 medarbejdere fordelt på tre lokationer med forskellige åbningstider. Billedet er fra butikken i Slagelse.

”Det gik fantastisk”

”Vores telefonopsætning er voldsomt kompleks. Vi har 140 medarbejdere placeret i tre byer med skiftende åbningstider, så det at skulle skifte et system er avanceret. Vi havde en stor mængde detaljer programmeret ind, som skulle med over, så jeg var noget nervøs. Men det gik fantastisk, så det var en god fredag”, fortæller Kristian Haubjerg.

Før skiftet lå flere møder og et grundigt forarbejde, hvor IPhouse havde sat sig ind i alle detaljer og gjort alt klar, så overgangen ikke medførte uregelmæssigheder. På selve dagen havde IPhouse bl.a. placeret en tekniker i hver by, som sikrede, at det cloud-baserede setup kom op at køre på minuttet for samtlige medarbejdere.

Forskellige og skiftende telefontider

En af de særlige services, Bin2Bil yder, er, at det mekaniske værksted i hovedafdelingen i Holbæk har åbent mandag til torsdag fra syv morgen til 23 aften. De andre byer følger traditionelle detailåbningstider, mens fx stabsfunktionerne på hovedkontoret arbejder inden for almindelig kontortid.

”Mekanisk værksted, reservedele, salg, bogholderi og skadecenter har forskellige åbningstider i forskellige byer. Det gør det ret komplekst at styre kundens opkald ind til os med et tastesystem. Vi vil ikke lade nogen opleve en optaget telefon eller at opkaldet ikke besvares, så derfor skal det skifte hen over døgnet, hvornår hvilke tastevalg er aktive”, forklarer Kristian Haubjerg.

Oven i det kommer, at åbningstiderne ændrer sig efter både sæson, særlige events som åbent hus og andre ting. Mens meget er forprogrammeret, er det derfor samtidig vigtigt, at systemet er fleksibelt, og at det er både nemt og sikkert at tilpasse det løbende.

”Mange af de mindre ting klarer vi selv. Sådan noget som en medarbejder, der synes, at hans mobil går for hurtigt på svarer, er det nemt for mig selv at justere. Med de lidt større ting er det til gengæld en kæmpe fordel at have IPhouse tæt på, og de rykker altid hurtigt”, siger Kristian Haubjerg.

Service tæt på

For Bin2Bil er det vigtigt at være en integreret del af det lokale erhvervsliv. Det er ikke tilfældigt, at deres nye bilhus i Holbæk er bygget af lokale håndværkere. Samme tilgang gælder telefoni.

”Vi kigger selvfølgelig også på pris og andre ting. Hvis en lokal udbyder koster 20 procent mere, må vi have en dialog. Skiftet til Uni-tel var der god økonomi i, men alligevel vil jeg sige, at det mest afgørende her var service. Menneskene bag løsningen betyder utrolig meget”, siger Kristian Haubjerg og forklarer, at det også er en af de helt store forskelle fra tidligere løsninger, de har haft.

”Før var det omstændeligt, når der skulle rykkes et komma. Så det er som dag og nat. IPhouse’s service er langt ud over det sædvanlige. Det drejer sig ikke om dage eller timer, men ofte om minutter før de reagerer på vores ønsker. Det betyder rigtig meget.”

Flere fordele ved ny teknisk platform

På den tekniske side fremhæver Kristian Daubjerg flere fortrin ved Uni-tel, som overgår det, de kom fra. En af dem er, at der er frit valg mellem udbydere. Det betyder, at de har valgt at benytte TDC’s net i Holbæk og Kalundborg og Telenors net i Slagelse, hvor de oplevede en ringere dækning via TDC.

Selve platformen får også rosende ord med på vejen. Ikke mindst dashboardet. Før led de under gammel teknologi med bordtelefonapparater med knapper til viderestilling.

”Det var begrænset til det enkelte apparat og grundlæggende ufleksibelt, fordi vi ikke selv kunne ændre noget. I dag kan hver enkelt medarbejder selv bygge sit dashboard op efter eget ønske. Samtidig er det blevet så meget nemmere at omstille kald og trække statistik osv. Vi havde også statistik før, men det var for komplekst og besværligt at bruge”, siger Kristian Haubjerg.

Sublim support

Mens det således står klart, at også teknikken følger med, vender Kristian Haubjerg igen tilbage til det for ham måske mest afgørende.

”Det er menneskerne bag løsningen. Det gode samarbejde med dem betyder utrolig meget. Den tekniske support fra IPhouse er sublim, det er den.

Kort om Bin2Bil A/S

Bin2Bil A/S’ historie går helt tilbage til 1925, hvor Holbæk Autolager åbnede for første gang. Virksomheden har eksisteret i sin nuværende form siden 2001 og har i dag også afdelinger i Kalundborg og Slagelse. Sidstnævnte åbnede første gang i 2020 og blev, i tråd med Bin2Bils værdier, bygget af lokale håndværkere.

Antal medarbejdere:
140

Produkter:
Forhandler og leaser nye og brugte biler af mærkerne Ford, Volvo, Hyundai, Renault, Dacia og Mazda. Hertil kommer reparationer, service, skadecenter samt reservedele og udstyr.

 

Telefoni hos Bin2Bil

Uni-tel One-Connect med drift og service fra IPhouse.

Løsningen indeholder både mobil og fastnet og kombinerer TDC’s og Telenors net for at få optimal dækning på alle lokationer.

Den forholdsvis avancerede opsætning – naturligvis med cloud PBX – er lavet af IPhouse, som også hjælper med den daglige drift.

 

Løsning:
Avanceret løsning med mobil og fastnet samt diverse tilpassede viderestillinger, tastevalg mv. Baseret på Uni-tel One-Connect

Branche:
Automobil

Antal medarbejdere:
140