”I et marked, hvor der sker så meget, vil vi ikke have binding”

Midtjyllands største reklamebureau, Skabertrang, er med rådgivning fra Lund & Erichsen overgået til Uni-tel. Resultatet er en billigere og mere fleksibel telefonløsning. Uden binding, naturligvis. Vi har talt med telefoniansvarlig, Jimmy Hartington.

 

Hvem er Skabertrang?

”Tidligere var vi primært et trykkeri, og faktisk går vores historie tilbage til Silkeborg Bogtrykkeri i 1857. Men i dag løser vi kommunikationsopgaver på alle platforme og via alle medier.”

Hvor mange er I?

”Vi er 26 ansatte.”

I har lige skiftet telefonløsning – hvorfor?

”Vi kiggede på markedet, da vi skulle forny vores eksisterende aftale. Egentlig var vores daværende udbyder villige til at matche samme pris, som vi fik tilbudt Uni-tel til hos Lund & Erichsen. Men de ville binde os i to år, og det havde vi ikke lyst til. I et marked, hvor der sker så meget, vil vi ikke have binding.”

Hvorfor faldt valget på netop Uni-tel?

”En række af funktionerne i Uni-tels løsning fungerer bedre og er ikke så låste som hos det, vi kommer fra. Der skal man fx, have en licens, hver gang man skal have en nyvalgsfunktion. Med Uni-tel er det ubegrænset.”

Læs også: Opsæt en mødetelefon

Hvad er den største fordel i det daglige?

”Det må være muligheden for at give hver bruger et omstillings-dashboard. Det er formentlig det, der adskiller sig mest fra, hvad der nok er normen. Vi fravalgte på et tidspunkt at have en receptionist, og dette her er en god funktion, fordi vi sidder medarbejdere, der skal stille kald rundt. Det er dashboardet noget nær perfekt til.”

Læs om Uni-tels omstillingsanlæg >>

Betød det noget for valget, at I også sparede penge?

”Ja. Vi er i et marked, der er meget prispresset, så vi kigger ofte på, om der er steder, vi kan spare. Især på de faste udgifter, hvor der er løbende årlige besparelser.”

Læs om Uni-tels gratis mødetelefoni >>

Hvordan har samarbejdet været med forhandleren?

”Lund & Erichsen er kompetente og professionelle og behagelige at tale med. Hvis der fx har været noget, hvor vi måske har misforstået hinanden, har de været flinke til at tage hånd om det, så jeg ikke har fået ekstra arbejde ud af det. Så det har været en god oplevelse.”

Vil I anbefale Uni-tel til andre?

”Ja, hvis nogen spurgte kunne jeg godt finde på det. Vi er meget tilfredse, og jeg synes i øvrigt også, at Lund & Erichsen har været gode til at spørge ind og sørge for, at der var styr på flytningen. Efterfølgende var deres tekniker ude, og han var meget kompetent. De har også været gode til at tage hånd om os efterfølgende.”

Fakta om skabertrang

  • Skabertrang er Midtjyllands største reklamebureau
  • De har 26 medarbejdere og løser kommunikationsopgaver på alle platforme og via alle medier
  • Deres telefoniløsning er baseret på Uni-tel One-Connect. Den består af ca. 15 bordtelefoner og 10 mobilabonnementer
  • Hertil kommer et dashboard med integration til Office 365
  • Løsningen er leveret og implementeret af Lund & Erichsen

 

Skabertrang

Løsning: One-Connect

Antal medarbejdere: 26

Branche: Reklamebureau

——————————————

Lidt om løsningen:

Skabertrangs erhvervstelefoni er baseret på en One-Connect løsning med omstillings-dashboard.

 

Vil du have en løsning som Skabertrang?