”Vi har fleksible arbejdstider. Der er ikke noget minuttyranni hos os.”

 

Medarbejderportræt – Daniel Schledermann, udvikler

 

Uddannelse, job og fritid

Daniel er datamatiker og certificeret SCRUM master. Har desuden en uddannelse som sergent og instruktør i forsvaret bag sig. Har tidligere bl.a. udviklet it-løsninger på et web-bureau.

Senior softwareudvikler med en tilbagevendende sidetjans som SCRUM master i udviklingsteamet. Arbejder fokuseret og systematisk og stiller høje krav til sig selv og den kode, han udvikler.

Har fire børn, en kone, en Tesla samt, ikke mindst, en levende passion for madlavning. Er i særdeleshed optaget af bagning og har bl.a. opdyrket en surdejskultur, som er blevet en efterspurgt vare blandt flere kolleger.

 

En typisk arbejdsdag

”Normalt møder jeg ind mellem otte og ni. Der er rimelig fleksible arbejdstider, så man kan lægge det omtrent, hvor man vil, men klokken ni har vi daily SCRUM, så der skal man være der.”

”Vi har forskellige roller, og man kan være tovholder på forskellige ting. Der er en SCRUM master-tjans, som går på tur hos dem, der ønsker det i 14 dage ad gangen.”

Når vi har spist, går vi gerne en tur. Vi taler både om arbejdsrelaterede og personlige ting.

”Ellers er det sådan, at hvis man er udvikler og har opgaver, kan man sætte sig og fordybe sig i dem. Det gør vi ofte om formiddagen. Ind i mellem har vi refinement-møder, hvor vi træffer strategiske valg om, hvor vi skal hen. Hvis der skal udvikles nyt, skal opgaverne nedbrydes.”

”Når vi har spist, går vi gerne en tur. Vi taler både om arbejdsrelaterede og personlige ting. Hvis vi har brug for at vende noget dybere, gør vi det typisk der. Det er ofte professionelt, men ikke altid.”

”Vi taler både om børn, familie, biler og andre ting. Men vi er jo nørder, så ofte er det på en eller anden facon it-relateret. Folk interesserer sig for algoritmer, store data og kunstig intelligens. Sport er pudsigt nok fuldstændig fraværende.”

 

Noget af det gode ved jobbet

”Jeg synes, der er et godt sammenhold. Vi minder en del om hinanden og er omtrent det samme sted i livet. Mange af os har børn. En har voksne børn og nogle har store og små teenagere. Og så er vi to, der har små børn.”

”Det er rart med den ledelsesstil, der er. Udviklingsholdet er i høj grad selvstyrende. Vi leder og fordeler selv internt, og det sætter vi pris på. Der er en høj grad af frihed. Vi har også fleksible arbejdstider. Der er ikke noget minuttyranni hos os.”

”Der er rart at være. Folk sætter pris på det, man kan. Der bliver taget vel i mod det. Jeg har indført en masse ting, og det bliver der taget godt imod. Det betyder også noget at være omgivet af professionelle folk. Det er ikke juniorer, der ikke ved, hvad de skal.”

 

Livet handler ikke kun om arbejde

”Jeg har fire børn, så det bærer hverdagen selvfølgelig i meget høj grad præg af.”

”Jeg går også meget op i madlavning og går ind i det med stor entusiasme og nysgerrighed. Jeg sørger for, at det bliver lavet ordentligt. Jeg går til det med samme metodik som min udvikling. Det er sådan noget med at gå meget systematisk til værks.”

”Jeg kan også godt lide at bage og bager brød stort set hver dag. Jeg har bl.a. nørdet med surdej under corona, og det er lykkedes ret godt. Den er ved at være et år gammel, så den er blevet tunet og bliver brugt til alt muligt. Jeg har også delt den herinde, og der er folk, der prøver at lave det efter.”

”Jeg går også op i el-biler. Det er vi flere hos Uni-tel, der gør. Der holder en 3-4 stykker herude. Det er jo noget helt andet end en brændstofbil. Det er faktisk lidt af en nørdbil.”

Om Uni-tel

Uni-tel A/S er blandt Danmarks førende SIP- og mobiloperatører. Vi henvender os udelukkende til erhvervskunder og samarbejder med et stort netværk af certificerede forhandlere i hele Danmark. Vi bidrager til udvikling af forhandlernes og slutkundernes forretning gennem en kompetent og effektiv indsats.

Uni-tel har oplevet stor vækst siden stiftelsen i 2007. Målet er dog ikke at blive branchen største. Til gengæld vil vi være de bedste. Både hvad angår teknologi, service og forretningsforståelse.

Passion for teknologi og mennesker

Hos Uni-tel brænder vi for teknologi. Vi elsker at udvikle og forbedre vores produkter. Og vi nyder at følge og støtte vores medarbejdere i deres passionerede indsats for hele tiden at blive endnu dygtigere.

Vores tilgang til teknologi og mennesker har gjort, at vi i dag på flere områder er førende i verden inden for det, vi laver.

Daniel Schledermann

Daniel Schledermann

Udvikler

 

  • Født i 1975
  • Ansat i Uni-tel siden 2018
  • Datamatiker og certificeret SCRUM master