WEBINAR:

Kom i gang med telefoni i Microsoft Teams

Sammen med Globeteam ser vi på muligheder og udfordringer i Teams-telefoni. Webinaret er både relevant for erfarne Teams-administratorer, som overvejer fuld integration af telefonien, og for jer, der kun har lidt eller ingen erfaring med Teams.

Webinar om telefoni i Teams

Den 24. januar afholdt vi webinar om telefoni i Microsoft Teams.

Microsoft Teams vinder frem i stor skala

Microsoft Teams vil gøre sit indtog i massevis af danske virksomheder i 2020. For flere og flere bliver det relevant også at få telefonien over på platformen.

Nogle har allerede Teams integreret, men skal flytte telefonien over fra Skype for Business. Andre overvejer at gå i gang med Teams og kan måske spare resurser ved at flytte telefonsystemet med i samme bevægelse. Andre igen har endnu ikke overblik over platformens mange muligheder.

Uni-tel lancerede sidste år flere muligheder for integration af telefoni i Teams. Sammen med en førende ekspert fra Globeteam ser vi på områdets hotteste emner og giver svar på alt det, der kan skabe bekymring og tvivl.

Indhold i webinaret
  • Velkomst
  • Godt i gang med Teams – beslutninger, governance og compliance
  • Hvor skal vi starte og hvad skal vi være opmærksomme på?
  • Q&A – Spørgsmål fra deltagerne
  • Afrunding
Dine værter

Thomas Juhl Olesen

Konsulent, Globeteam

Thomas er ekspert i Microsoft UC (Microsoft Teams og Skype for Business) og har talrige succesfulde Teams / SKYPE / LYNC deployments og migreringer bag sig. Han er Microsoft certified solutions expert (MCSE) inden for Communication og Microsoft certified adoption Specialist.

Casper Niebe

Product Manager, Uni-tel

Casper har arbejdet med systemudvikling, drift og IT-ledelse i telebranchen siden 1998. Hans viden om telefoni er omfattende, og med sin unikke kombination af kommercielle og tekniske kompetencer er han dagligt i berøring med hele Uni-tels produktportefølje.

Telefoni i Teams – baggrund

Microsoft Teams er med sin samling af alt fra Office-værktøjer og intranet til fildeling og chat lidt af en genistreg. Vi forklarer her, hvordan telefoni kan integreres i Teams og gøre platformen endnu bedre.

Telefoni i Teams – features

Teams er fremtidens platform for samarbejde. Med sin samling af hverdagens gængse redskaber gør Teams hverdagen både nemmere og sjovere. Se mulighederne i Uni-tels integration af telefoni i Teams.