Totalview giver jer en bomstærk overbygning til Uni-tel. Løsningen er effektiv til håndtering af store mængder ind- og udgående kald og bringer jeres data i spil på nye måder.

Af: Casper Niebe, Product Manager, Uni-tel

Efter et tæt udviklingssamarbejde med Totalview står Uni-tel klar med en ny stærk løsning til jer, der har rigtig mange brugere og helt særlige behov. Uni-tels platform One-Connect er fundamentet for telefonien i løsningen, og vi har bl.a. udviklet fuld sammensmeltning af Teams, mobil og traditionel fastnettelefoni.

Totalview er et avanceret og bredt favnende system. Udover omstillingsbord byder det på en bred vifte af sammenkoblede løsninger. HR, økonomi og salg kan høste store gevinster, og hver enkelt medarbejder vil opleve individuelle, daglige effektiviseringer.

 

Telefoni og data

Teledata kan bringes i spil på mange måder. Det giver værdi for både kunder, medarbejdere og bundlinje. Fx kan I …

Roaming bestemmes af prisen på dit abonnement
Give en bedre kundeoplevelse ved at vise jer, hvem der ringer, og hvilken medarbejder kunden sidst talte med
Taksering for EU roaming indtræder ved fair use grænsen
Bruge de store mængder af data fra ind- og udgående kald aktivt, fx ved integration til tredjeparts- systemer som CRM mv.
I Europa indtræder datastop for roaming ved 450 kroner
Lave bedre resurseplanlægning og øge produktiviteten

Omstilling på højt niveau

Flere af funktionerne i Totalviews omstillingsbord kender I måske fra Uni-tels eget omstillingssystem. Men der er kommet flere til. Den samlede løsning rummer bl.a. …

Omstilling

Kalender

Teams

Brug den visuelle telefonsvarer og få nem adgang til beskeder

Status (mobil, fastnet og Teams)

Køer

One-number

Kollegaoverblik

Avanceret søgning

Flere fordele: Fra HR til økonomi og salg

Uni-tels platform One-Connect udgør det perfekte fundament for Totalviews fantastiske omstillingsbord. Men Totalview er mere end telefoni. Fx kan medarbejderne bruge Totalview til at angive status samt hvilke projekter og opgaver, de arbejder på. På den måde bliver timerne automatisk registreret. Til fordel for alle led – og med perfekt overskuelighed for slutkunden.

Alle oplysninger omkring medarbejdere opbevares sikkert og centralt og kan på enkel vis tilgås fra en browser af de, som har fået tildelt de nødvendige rettigheder. Det giver detaljeret indsigt i alt fra arbejdstider og feriemønstre til opkalds- og svarmønstre. I stedet for at gætte, ved I præcis, hvad hver time bruges på. Dermed kan processer videreudvikles og forbedres på baggrund af data. Til alles gavn.

Nært samarbejde og værdiskabende fundament

Den elegante integration til Totalview er resultatet af et nært og tillidsfuldt samarbejde mellem Uni-tel og Totalview. Det er endnu et eksempel på virkeliggørelsen af Uni-tels strategiske vision om at udgøre det mest værdiskabende fundament for kommunikationsplatforme.

Totalview og Uni-tel implementeres af erfarne eksperter. Vi kigger bredt på jeres behov og leverer en brugervenlig og fremtidssikret løsning, som kan udvikle sig med jeres virksomhed og fx løbende tilpasses nye medie- og kommunikationsplatforme. Kontakt os for en uforpligtende snak og få svar på alle jeres spørgsmål.