IP-telefoni, Firmatelefoni, Mobiltelefoni til erhverv

Mobilstatus

Effektiv omstilling
Med Mobil Status kan receptionen omstille effektivt til både mobil og fastnet. Før der stilles igennem, kan receptionisten se, om medarbejderen er ledig, optaget på mobilen eller har mobilen slukket. Ændring i en mobilbrugers status registreres automatisk i omstillingen.

Ingen forgæves opkald
Statusoplysninger i omstillingen sikrer, at kunder får korrekt besked og ikke viderestilles til en medarbejder, der er optaget eller har mobilen slukket. Opkaldet kan parkeres, indtil medarbejderen er klar, eller viderestilles til en kollega, som kan tage det.

 

Udvidet nummervisning

Hos Uni-tel har vi ikke samme begrænsning som andre operatører. Med vores unikke løsning kan I præsentere et vilkårligt nummer, når I ringer ud. Dette bruges bl.a. til præsentation af numre, man har et juridisk ejerskab af, inklusive 70-numre.

Taletidspakker til mobilkald

Med taletidspakker til fastnet kan I sikre den bedste pris på kald fra fastnet til mobil. Hvis mange kald går til mobiler ud af huset, kan det være en stor fordel, at vælge en taletidspakke.

 

Vil I vide mere?

Kontakt os her
Vi vil og kan hjælpe. Vores verden er fuld af teknisk jargon. Men bare rolig, vi taler med alle. Lad os hjælpe med jeres IT- og teleløsning.
Ja, tak. Uni-tel må gerne kontakte mig.