”Vores hovedprioritet var en løsning, hvor dækningen var i top”

Høj dækning, høj oppetid og mulighed for at håndtere en døgnåben vagtordning. Sådan lød Søren Knudsen A/S’ tre hovedkrav, da de skulle vælge telefonsystem. BirkTeq leverede en Uni-tel-løsning, som kan det hele og mere til.

Søren Knudsen A/S er specialister i kabel- og ledningsarbejde og har dagligt medarbejdere ude på opgaver i det meste af Jylland. Med mange store kunder i forsyningssektoren er stor geografisk spredning og driftssikkerhed vigtige nøgleord for den Herning baserede virksomhed. Det kom også til at spille en hovedrolle i valget af virksomhedstelefoni.

”Vi opererer i hele Jylland og skal altid kunne få fat i alle medarbejdere på telefonen. Der er forskel på, om man er i Sønderjylland, hvor noget fungerer godt, eller ude vest på, hvor andet har en bedre dækning”, siger Lisbeth Hoffmann, som har det daglige ansvar for virksomhedens administration.

Læs mere om Uni-tels mobilabonnementer >>

Frit valg mellem TDC og Telenors net

Kravet til dækning gælder ikke blot telefoni, men også mobilnet. Medarbejderne skal både kunne komme i telefonisk kontakt med hovedkontoret, hinanden og kunderne og samtidig kunne tilgå forskellige apps, som indgår i virksomhedens drift.

”Vores hovedprioritet, da vi skulle træffe valget, var en løsning, hvor dækkeevnen var i top. Derfor blev det afgørende, at vi hos Uni-tel kunne vælge frit mellem TDC og Telenors net”, siger Lisbeth Hoffmann.


Søren Knudsen A/S laver udgravninger i hele Jylland. Derfor benytter de Uni-tels frie operatørvalg, så de kan vælge den linje med bedst dækning i området. Foto: Søren Knudsen A/S

Driftsstabilitet i højsædet

Nogle af Søren Knudsen A/S´ øvrige krav til telefoni hænger sammen med, at de har mange kunder i forsyningssektoren, hvoraf flere skal kunne komme i kontakt med dem 24 timer i døgnet, året rundt.

”Stabilitet er vigtigt. Det skal være noget, der duer og ikke går ned”, siger Lisbeth Hoffmann og forklarer, at det samtidig betød meget, at løsningen kunne bære deres vagtordning.

”Vi udfører tilkaldeopgaver og har en vagttelefon, så energivirksomhederne kan få fat i en reparatør 24 timer i døgnet, hvis der sker et nedbrud. Vores vagtordning går på skift, og medarbejderne kan melde sig til og fra i forhold til, hvem der er ledig. Det skal telefonløsningen kunne håndtere”, forklarer Lisbeth Hoffmann.

Hurtig oprettelse af nye numre

Ud over disse væsentlige elementer, knytter der sig en stribe andre funktioner til løsningen. Der skal naturligvis være et velfungerende omstillingssystem. Der skal også være en app, hvor det er let for medarbejderne at finde hinandens numre. Også selvom de står ved en boring på en øde mark i Vestjylland.

Lisbeth Hoffmann fremhæver hertil, at ordningen er nem at administrere. Der er ingen binding, så de kan hurtigt skalere op og ned, så de undgår at betale for numre, der ikke er i brug. Ansætter de nye folk, er det tillige hurtigt at komme i gang.

”Oprettelsen af nye medarbejdere går hurtigt. Vi har nummeret med kode og det hele inden for et kvarter. Så nye telefoner er oppe at køre med det samme”, siger Lisbeth Hoffmann.

Søren Knudsen A/S´ løsning er leveret af BirkTeq, som desuden står for løbende tilpasning til det aktuelle behov. Søren Knudsen A/S har været kunder hos Uni-tel siden 2017.

 
 

Kort om Søren Knudsen A/S og telefoni

Udfører bl.a. styrede underboringer og nedgraver fiber-, el- og telefonkabler. Kunderne er i høj grad i forsynings- og telesektoren. Firmaet medvirker i alle dele af projekter fra planlægning til emnet tages i brug.

 

 
Telefoni og web
  • BirkTeq har installeret omtrent 150 telefoner hos Søren Knudsen A/S
  • Hovedvægten er på mobiltelefoni, som benytter både TDC og Telenors net
  • Daglig drift og vedligeholdelse leveres af BirkTeq
  • Løsningen baserer sig på Uni-tels One-Connect-platform

 

 

 

 

Søren Knudsen A/S

Løsning: Mobilbaseret One-Connect

Branche: Entreprenør

Antal medarbejdere: 150

————————————–

 

 

Vil du have en løsning som Søren Knudsen A/S?

 

 

———————————-

 

Søren Knudsen A/S´ Uni-tel-løsning er leveret af forhandleren BirkTeq.