“Vi har aldrig oplevet telefon-kø til support”

Det succesfulde esbjergfirma Dahl & Dahl benytter en enkel og effektiv telefoniløsning fra Uni-tel. Ontec har stået for gnidningsfri opstart. Vi har talt med Anders Dahl, der stiftede firmaet i 2016 sammen med sin bror.​

 

Hvordan vil du beskrive Dahl & Dahl?

”Det er et murerfirma, jeg har startet sammen med min bror i 2016. Vi er især aktive i Esbjerg, men laver opgaver i hele landet. Ved siden af det har vi et ejendomsfirma med cirka 70 lejemål og er på vej med en masse nybyggeri til ejerlejligheder.”

Hvor mange ansatte er I?

”I murerfirmaet er vi 35 mand. Vi har 30, der kører rundt og fem administrative medarbejdere. I ejendomsfirmaet er vi fem i alt, bl.a. en vicevært og en bogholder.”

Hvor længe har I haft Uni-tel som teleselskab?

”Vi har brugt Uni-tel siden 2020.”

Hvorfor valgte I Uni-tel?

”Jeg kender John fra Ontec, som har installeret det. Han er en del af mit netværk, og han anbefalede det. Det er troværdigt, at de er uafhængige telefoni-leverandører.”

Dahl & Dahl deltog i byggeriet af det nye Skejby Hospital

Dahl & Dahl løser opgaver i hele landet og deltog bl.a. i byggeriet af Skejby hospital.

 

Hvad gjorde du dig af overvejelser før skiftet?

”Grundlæggende skulle det jo bare køre. Det skulle være 1-1 med det, vi havde, og det skulle køre fra første minut, og det gjorde det også. Skiftet var ikke noget, vi bemærkede.”

Har I sparet penge på at skifte?

”Til at starte med sparede vi penge. Samtidig blev vi lovet, at løsningen aldrig ville være dyrere end konkurrenterne. Det har de holdt.”

Er du glad for samarbejdet?

”Ja, det kører super. Hvis der er noget, ringer man til Ontec, og så bliver det løst. Vi oplever ikke, at systemet er nede. Internettet er gået ned en enkelt gang, og der kom de med det samme og fiksede det.”

Har du oplevet telefon-kø?

”Nej. Jeg har ringet direkte til John, og så har han stillet mig videre. Der er hurtig betjening, det er helt sikkert. Hurtig betjening og hurtig service.”

 

Kort om Dahl & Dahl

Antal medarbejdere: 35

Produkter: Udfører alle former for byggeri, vedligehold, belægning og reparationer. Opererer i hele landet, men er særligt specialiserede i byggeri, som modstår det til tider hårde vejr i Esbjerg.

Eksisteret siden: 2016

Håndværkerpris og Gazelle:

MURERFIRMAET DAHL OG DAHL A/S modtog i 2019 den brugerbedømte pris Håndværkerprisen og blev i 2020 kåret som Gazelle i Børsens årlige konkurrence.

 

Telefoni hos Dahl & Dahl

  • Alle administrative medarbejdere benytter Uni-tels løsning
  • Omdrejningspunktet er platformen One-Connect, som binder både mobil og fastnet sammen
  • Flere af medarbejderne har valgt kun at have en mobiltelefon
  • Mobiltelefonien kører via en mobil app, som bl.a. muliggør viderestilling, når man er på farten
  • Den primære indgang er virksomhedens hovednummer. Derfra stiller receptionisten kald videre, eller der sker automatisk viderestilling ved optaget eller manglende svar. På den måde er der aldrig opkald, der går tabt.

Murerfirmaet Dahl & Dahl

 

 

Løsning: Kombineret mobil- og fastnetløsning baseret på Uni-tel One-Connect

Branche: Håndværk og entreprise

Antal medarbejdere: 35