Har du lyst til at være en del af en succes?
Kom og bliv vores nye kollega.

På udkig efter nye kollegaer

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, der kan bidrage til vores fortsatte vækst og til fællesskabet.

Vi ansætter løbende nye kollegaer med følgende kompetencer:

  • Mødebook og salg indenfor B2B
  • Systemudvikling
  • Netværks-, system- og serveradministration
  • IT-support
  • Kundeservice

Alle ledige stillinger vil blive slået op i menuen til højre.

Vores ledige stillinger…

 

Er der ingen stillinger der passer til dine kompetencer, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til kundeservice@uni-tel.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi vil gøre branchen bedre – sammen med dig!

Uni-tel er startet ud fra et ønske om at gøre branchen bedre. Vi kendte alle historierne om, hvor svært det kunne være at forlade et teleselskab igen, når først kontrakten var underskrevet. For slet ikke at tale om lange svartider på en ofte alt for dårlig kundeservice, dårlig dækning og uigennemskuelige og høje priser.

Alt det ønskede vi at gå uden om. Vi ønskede at gøre det bedre. Derfor har det heller aldrig handlet om at blive de største. Men vi vil være de bedste. Og vi vil være et stabilt og effektivt alternativ til de store i branchen.

Og derfor er vi altid på udkig efter kollegaer, der vil med ombord på vores rejse og gøre branchen bedre sammen med os.

Hvad forventer vi af dig?

I Uni-tel er vi passionerede omkring teknologi. Nogle vil nok sige vi er lidt nørdet. Men vi tager det som en ros. For vi brænder for det vi laver, og vi elsker at udvikle og forbedre vores produkter. Derfor har vi brug for kolleger, som har et naturligt drive, løfter i flok og bidrager med sin viden og positivitet til både sig selv og sine omgivelser – uanset opgavetype og stilling. Vi ansætter folk der trives godt i et udviklingsmiljø, hvor der er en uformel omgangstone og vil gå “that extra mile” for vores kunder.