Udvikler med Frontend-fokus

Vil du anvende din ekspertise i JavaScript blandt én af Danmarks førende SIP- og mobiloperatører? Så tøv ikke med at læse videre.

 

Din nye arbejdsplads

Vi ved, at kulturen hos Uni-tel A/S er unik. Derfor er vi heller ikke blege for at fortælle, at når du først er inde, ønsker du at blive.

Uni-tel A/S er en virksomhed:

  • hvor der er ansat en kok til at forkæle medarbejderne i hverdagen
  • hvor lederne dyrker cross-traineren i deres fitnessrum ligeså meget som backend-udvikleren
  • og hvor innovative projekter og løsninger udvikles på IT-afdelingens 14 dages sprint

Medarbejder trivsel bliver uden tvivl prioriteret højt, og som den 28. medarbejder hos Uni-tel A/S, kan du blandt IT-teamets 6 fagligt stærke medarbejdere se frem til en spændende arbejdsdag udover det sædvanlige.

Din kommende arbejdsplads er hos Uni-tel A/S i Allerød.

Din profil

Det vigtigste er, at du har JavaScript erfaring. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, da dine kommende kolleger enten kommer fra DTU, fysik, datalogi eller er autodidakte.

Det er væsentligt, at du har arbejdet med frameworks som VueJS, ReactJS eller Angular. Virksomheden arbejder både med Windows, Apple og Linux som operativsystemer. Har du kendskab til PHP, Laravel, NativeScript og MySQL er det yderligere et plus.

Som person skal du have lyst til at blive en del af et fagligt åbent miljø, hvor du på kort sigt bliver en succes, når du kan indgå i teamet på lige fod med de andre. Du er videnbegærlig og trives med at tage ejerskab og arbejde selvstændigt på dine opgaver.

Arbejdstid og løn

Der er tale om en fastansættelse på fuldtid.

Løn efter kvalifikationer.

Om Uni-tel:

Vi er blandt Danmarks førende SIP- og mobiloperatører, og vi henvender os udelukkende til erhvervskunder. Vi samarbejder med et stort netværk af certificerede og kompetente forhandlere over hele Danmark. Vi bidrager til udvikling af partnernes forretning gennem en kompetent og effektiv indsats.

I dag bliver IP-telefoni ofte kun solgt som en hosted løsning, hvor kunden får den internetbaserede telefoni leveret fra et stik i væggen. For mange kan det imidlertid være en fordel at beholde PBX-anlægget i virksomheden, og derfor tilbyder vi og vores forhandlere naturligvis begge dele.

Vil du være en del af teamet?

Så send din ansøgning via linket nedenfor til Moment.

Her bor vi

Uni-tel
Gydevang 19
3450 Allerød