Fedt IT-job til dig, der vil være verdensmester, evigt lykkelig og elsket af alle

Sindssyg Frontend Developer søges. Måske er du tidligere amerikansk præsident. Måske har du opfundet Google Chrome. Måske er du medstifter af ByteDance. Eller også er du bare en dælens dygtig udvikler. Læs videre – måske ender det godt!

Første vigtige budskab: Hvis du ikke gider arbejde i en monsterfed virksomhed i naturskønne omgivelser i Allerød nord for København, så skal du lede et andet sted. Måske har de noget hos TDC eller i en bank inde i byen.

 

… nå, men til sagen:

  • Du kommer til arbejde sammen med absurd dygtige, professionelle og engagerede folk, der brænder for det, de kan og gør. Der er ingen tidligere præsidenter i blandt, men én af dem kan bage brød med surdejskultur.
  • Og apropos kultur, så er kulturen i udviklingsafdelingen fuld af humor. Som de andre sjældent helt forstår. Gode venskaber og et stærkt sammenhold. Der bliver nørdet igennem, ikke kun med kode og surdej, men også med Teslaer og den slags.
  • Vi laver dog ikke elbiler, men erhvervstelefoni (på Tesla-niveau!), så i Uni-tels udviklingsafdeling får du mulighed for fuld fordybelse i alle de fedeste teknologier. Fx VUE.js., JavaScript/TypeScript, React Native, Angular, .NET, PHP og Azure.
  • Ud over det, og at vi bor tæt på en skov, er lokalerne også fine og lyse. Og udviklingsafdelingen er netop flyttet op på den flotteste etage. Der er også et stort og meget moderne fitnessrum, men det behøver du ikke bruge.

Ring til Maiken på 22 22 10 15 nu, hvis du er klar til et nyt liv – ellers læs videre …

Uni-tels udviklingsteam søger en frontend-udvikler

Dine nye kolleger hos Uni-tel står klar til at tage godt i mod dig. Vi har en anelse om, hvad du tænker, og sandt nok: De står næppe ude i skoven, når du ankommer. Men kontoret er også lyst og rart og har også grønne planter.

 

Dit nye firma

Uni-tel A/S blev stiftet i 2007 og er i dag blandt Danmarks førende SIP- og mobiloperatører til erhvervskunder. Vores platform er intet mindre end uovertruffen. Ikke for at blære os. Eller jo, lidt blær er det selvfølgelig. Men det passer. Vi samarbejder med et stort netværk af dygtige, uafhængige forhandlere, som er enige med os, og som hjælper med at implementere vores løsninger ude hos kunderne. De er dybt involverede i både vores og slutkundernes forretning.

Din nye arbejdsplads

Men Uni-tel er mere end de løsninger, vi skaber. Det er selvfølgelig ikke sådan, at det hele er det rene fjolleri, men huset på Gydevang er altså i høj grad et sted, hvor man griner sammen og taler sammen. Og ikke kun for sjov. Vi har hinandens ryg, når noget er svært. Nogle taler ligefrem om kollegerne, som var de deres anden familie. Det handler selvfølgelig ikke om, at kollegerne skal erstatte familien derhjemme. Tværtimod. Fleksibilitet og en god balance mellem job og fritid er mærkesager for os.

Se mere om arbejdspladsen her >>

Selvom der arbejdes hårdt og skabes resultater, er der rig plads til både grin og gode samtaler – vi har et højt fagligt miljø med risiko for at blive hængende 

– Iben Sønderskov, CEO

 

Dit nye job – fagligt set

Opgaven …

Du bliver en del af et udviklingsteam på 9 kolleger. Her er det måske på sin plads at sige, at ingen af dem har opfundet Google Chrome, men ikke desto mindre kan de altså tillade sig at være stolte, for de er sindssygt dygtige og tilmed flinke folk.

Teamet er delt op i tre mindre teams – et PHP-team, et .NET-team og et Frontend-team. Og det er i det sidste team, vi mangler dig. Her sidder én superdedikeret og dygtig udvikler, som savner en god kollega at sparre og teame op med. Sammen skal I udvikle og vedligeholde Uni-tel’s telefoniprodukter, billing-platform og administrative systemer.

Afdelingen kører agilt og er en selvledende enhed med reference til CTO, Thomas Fabricius-Bjerre, der selv har været udvikler i mere end 20 år. Han er kendt som en fortrinlig faglig sparringspartner, som tit får ros af de ansatte. Og det er ikke, fordi de er bange for ham eller vil have lønforhøjelse. Det behøver de ikke, for han er lige så flink som dem, og alle ved jo, at arbejdet bærer lønnen i sig selv (ha ha).

Rollen …

Du og dine kolleger definerer arkitekturen og tilhørende tech stack. Som Frontend Developer bliver du en naturlig og vigtig del af webapplikations-projekterne.

Du får stor indflydelse på valg af ramme/værktøj generelt. Ligesom du vil deltage i arkitekturdiskussioner – især på frontend-delen – og hjælpe kolleger med at forstå og implementere nye løsninger.

Dine kvalifikationer …

Medstifter af ByteDance, tidligere amerikansk præsident eller …

 • Erfaren og dygtig Frontend-udvikler
 • Erfaring med VUE.js., JavaScript/TypeScript og kendskab til React Native og Angular
 • Flair for UI/UX ville være fantastisk (men der er ekstern UX/UI-understøttelse)
 • Kendskab til .NET eller PHP og Azure vil være et plus
 • Passion for programmering og meget gerne god forståelse og interesse for ”user journeys”
 • Begejstret for agil softwareudvikling og cloud computing
 • Passioneret omkring dit arbejde, gerne med en følelse af faglig stolthed og ejerskab
 • Fremragende samarbejdsevner og stærke kommunikationsevner
 • Elsker at spille sammen med dit team

 

Daniel er seniorudvikler hos Uni-tel

Daniel er en af dine kommende kolleger i udviklingsafdelingen. Han er uddannet datamatiker og certificeret SCRUM master. Mød ham her!

 

Lidt andre ting, der er værd at vide

Fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde, god pensionsordning og lækker frokostordning tilberedt af egen fransk kok.

26 dygtige, engagerede kolleger, der alle deltager aktivt på Uni-tel’s playday, som afholdes hver anden fredag.

Gratis Pepsi Max ad libitum (ah, pjat, du må da drikke præcis, hvad du vil).

En virksomhed i vækst. Målet er dog ikke at blive branchens største, men branchens bedste. Så det er ikke sådan, at Uni-tel hovedløst hamrer afsted og kun tænker på vækst. Vi vil vokse. Vi vil tjene penge (og gør det). Men på en måde, så vi er sikre på, at både kunder, samarbejdspartnere og, ikke mindst, personale er glade og tilfredse hele vejen.

Så er det nu, det kan ende rigtig godt!

Verdensmester, lykkelig og elsket af alle? Bevares, du ved, hvordan det er med overskrifter, når opmærksomhed skal fanges. Men helt løgn er det faktisk ikke, så giv os gerne et kald.

Du skal ringe til Maiken Dahlgren Nielsen fra CoreSearch på tlf. 22 22 10 15 for at høre mere. Eller sende dit CV til maiken@coresearch.dk – så tager vi den derfra!

Om Uni-tel:

Vi er blandt Danmarks førende SIP- og mobiloperatører, og vi henvender os udelukkende til erhvervskunder. Vi samarbejder med et stort netværk af certificerede og kompetente forhandlere over hele Danmark. Vi bidrager til udvikling af partnernes forretning gennem en kompetent og effektiv indsats.

I dag bliver IP-telefoni ofte kun solgt som en hosted løsning, hvor kunden får den internetbaserede telefoni leveret fra et stik i væggen. For mange kan det imidlertid være en fordel at beholde PBX-anlægget i virksomheden, og derfor tilbyder vi og vores forhandlere naturligvis begge dele.

Vil du være med?

Så send din ansøgning til maiken@coresearch.dk eller tryk på den lille grønne knap.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe eller skrive til Maiken på +45 22 22 10 15 eller maiken@coresearch.dk

Her bor vi

Uni-tel
Gydevang 19
3450 Allerød