Erhvervstelefoni forhandlere

 

Vi samarbejder med
de bedste forhandlere

Vi dækker hele Danmark gennem de netværksoperatører og forhandlere, der sælger vores produkter. Uanset hvor I bor, er de tæt på jer og jeres hverdag.

Vores forhandlere er specialister i telefoni og infrastruktur. De ved alt, hvad der er værd at vide om fremtidens digitale løsninger. Vores krav til dem er enkelt: De skal være blandt de bedste!

Vi er desuden kompatible med de bedste mærker blandt producenterne. Det betyder, at vi understøtter – og at vores forhandlere supporterer – alle telefonanlæg.

SIP-trunks. IP-Telefoni. VoIP. One-Connect. Mobil. Bredbånd. Fax2Mail.

Vores verden er fuld af teknisk jargon. Men bare rolig. Vi og vores forhandlere taler fint med både drevne eksperter og jer, der skal have jeres første telefoniløsning.

Dét siger kunderne

“Vi har fået det fuldstændig, som vi ville. Vi har i dag en skræddersyet og fleksibel løsning, som er klar til at blive udvidet, hvis vi får brug for det. Det er betryggende at vide, at løsningen også er forberedt til fremtiden. Og så var det en særlig fordel, at de kunne bygge deres løsning ind i vores eksisterende”

Læs mere om løsningen

Steen Andersen

Ansvarlig for telefoni, XL Byg - Brejnholt (Forhandler: KLC Erhverv)

“Med Uni-tel har vi fået opgraderet vores samlede telefoni, og alt virker som det skal. I vores telefoniløsning er der taget udgangspunkt i netop vores behov, og vi kan samtidig beholde det udstyr, som vi har i forvejen. Det er med til at holde udgifterne nede i forbindelse med skiftet fra vores tidligere teleudbyder til Uni-tel”

Lars Buch

Erhvervschef, ProVarde (Forhandler: Ontec)

“Ud over den lavere pris på telefoni, så har vi også fået større frihed. Vi kan viderestille til vores kolleger, hvis de er på messe i udlandet, eller hjem til chefen i privaten. Det hele er i samme løsning, og vi kan administrere numre, velkomst og meget mere direkte fra en PC-skærm. Vi er meget tilfredse med løsningen og ser frem til at regne på, hvor store besparelserne bliver”

Ninna Boel-Jensen

Teknisk Salg, Niss Sørensen & Søn (Forhandler: Jansson Kommunikation)

“De tidligere løsninger, vi har haft, har været ret teknisk funderede. One-Connect er derimod integreret og intuitivt indrettet. Og så var det bestemt heller ikke uvæsentligt, at løsningen er billigere end, hvad vi før har oplevet”

Gregers Bisgaard

Salgschef, Simi A/S (Forhandler: KLC Erhverv Lyngby)

Giv os et kald, og kom igang med en Uni-tel løsning i dag

Tlf. 6910 2200

Vi vil og kan hjælpe. Vores verden er fuld af teknisk jargon. Men bare rolig, vi taler med alle. Lad os hjælpe med jeres IT- og teleløsning.
Ja, tak. Uni-tel må gerne kontakte mig.