Bredbånd, Fiber, Internet til erhverv, Internetløsning

Fiberbredbånd

Stabiliteten er i top, og der er rigeligt med kapacitet til alle i virksomheden. Når talen falder på internetforbindelser, er fiber ikke til at komme udenom.

Gennemsigtig løsning
Med fiber fra Uni-tel får I præcis den båndbredde, I har behov for. Vores priser er særdeles fordelagtige, og I får en gennemskuelig løsning, hvor I aldrig vil være i tvivl om, hvad I betaler for.

Intet ekstra udstyr
Forbindelsen leveres som almindelig ethernet-forbindelse. Det betyder, at virksomhedens eksisterende netværk kan skiftes til fiberforbindelsen ved helt enkelt at flytte netstikket over i fiber-boksen. Intet dyrt hardware, ingen udskiftning af netværket.

 

SIP-trunks. IP-Telefoni. VoIP. One-Connect. Mobil. Bredbånd. Fax2Mail.

Vores verden er fuld af teknisk jargon. Men bare rolig. Vi og vores forhandlere taler fint med både drevne eksperter og jer, der skal have jeres første telefoniløsning.

 

Dedikerede VoIP-forbindelser

At bruge en dedikeret VoIP-forbindelse handler i bund og grund om at adskille jeres IP-telefoni fra jeres almindelige, offentlige internetforbindelse. På den måde kan I frit skifte internetforbindelse, uden at det påvirker telefoniløsningen. Samtidig flyttes det tekniske ansvar og administrationen over til operatøren, så I slipper for tidskrævende administration og bøvl.

Sikkerhed og stabil drift
En anden gevinst ved dedikerede VoIP-forbindelser er, at når virksomhedens telefoni ikke længere sendes over det offentlige internet, er der heller ingen risiko for misbrug af telefoniløsningen.

Hvis I yderligere kombinerer en dedikeret VoIP-forbindelse med One-Connect, kan I lade telefoni overgå til firmaets mobiltelefoner i tilfælde af overgravede kabler eller strømsvigt i virksomheden.

Enklere administration
Alle telefoner konfigureres via den dedikerede forbindelse, og nye telefoner kobles blot på det lukkede VoIP-net, og så fungerer de.

Udgifter til telefoni og internet kan naturligvis adskilles i virksomhedens regnskab for større gennemsigtighed i den reelle udgift.

Smidig tilpasning af abonnementer
Hos Uni-tel kan I frit skalere op til det antal linjer, I har behov for. Det kræver ikke nyt udstyr eller lang sagsbehandling. I samme øjeblik abonnementet er opgraderet, har I adgang til de ekstra telefonlinjer.

Vil I vide mere?

Vi vil og kan hjælpe. Vores verden er fuld af teknisk jargon. Men bare rolig, vi taler med alle. Lad os hjælpe med jeres IT- og teleløsning.
Ja, tak. Uni-tel må gerne kontakte mig.