Hvem er Uni-tel, Erhvervstelefoni, Mobil til erhverv

Et stabilt og effektivt alternativ

Hos Uni-tel er vi passionerede omkring teknologi. Nogle vil nok sige, at vi er lidt nørdede.  Men vi tager det som en ros. For vi brænder for det, vi laver, og vi elsker at udvikle og forbedre vores produkter.

Mens vi fokuserer 100 procent på at udvikle de produkter, kunderne efterspørger, overlader vi trygt salget af vores produkter til dygtige forhandlere. Så får kunderne den telefoniske og webbaserede service, vi selv yder, kombineret med en fysisk service i nærheden af, hvor de bor.

 

Vi vil gøre branchen bedre
Uni-tel er startet ud fra et ønske om at gøre branchen bedre. Vi kendte alle historierne om, hvor svært det kunne være at forlade et teleselskab igen, når først kontrakten var underskrevet. For slet ikke at tale om lange svartider på en ofte alt for dårlig kundeservice, dårlig dækning og uigennemskuelige og høje priser.

Alt det ønskede vi at gå uden om. Vi ønskede at gøre det bedre. Derfor har det heller aldrig handlet om at blive de største. Men vi vil være de bedste. Og vi vil være et stabilt og effektivt alternativ til de store i branchen.

 

anbefaler os proaktivt til andre

Vi dækker hele Danmark

svartid på telefonen

84% anbefaler os til andre. Helt af sig selv.
Hvis vi skal finde en forhandler tæt på jer, så giv os et kald. Vi dækker hele landet.
Og vi tager altid telefonen inden 15 sekunder.

 

 Vi samarbejder med de

bedste forhandlere

Vi dækker hele Danmark gennem de netværksoperatører og forhandlere, der sælger vores produkter. Uanset hvor I bor, er de tæt på jer og jeres hverdag.

Vores forhandlere er specialister i telefoni og infrastruktur. De ved alt, hvad der er værd at vide om fremtidens digitale løsninger. Vores krav til dem er enkelt: De skal være blandt de bedste!

Vi er desuden kompatible med de bedste mærker blandt producenterne. Det betyder, at vi understøtter – og at vores forhandlere supporterer – alle telefonanlæg.

Ingen skjulte gebyrer. Ingen binding.

Ingen uventede regninger.

Hos Uni-tel betaler I kun for det I får, og I vælger selv, om I vil binde jer.

 

Fordelene ved Uni-tel – kort fortalt

  • I er altid fri til at forlade selskabet
  • I  får kundeservice inden for 15 sekunder
  • Regningerne er gennemskuelige
  • I ved altid, hvad I køber
  • I får god rådgivning
  • I får høj fleksibilitet

Giv os et kald og kom igang
med en Uni-tel løsning i dag

Tlf. +45 69102200

Vi vil og kan hjælpe. Vores verden er fuld af teknisk jargon. Men bare rolig, vi taler med alle. Lad os hjælpe med jeres IT- og teleløsning.
Ja, tak. Uni-tel må gerne kontakte mig.